Skip to content

Wat kan het allemaal?

Embrace biedt woningcorporaties de volgende functionaliteiten

Van eigen regie tot persoonlijke assistentie

Eigen regie waar het kan, persoonlijke hulp waar dat nodig is.

Met zaakgericht werken kunnen er complete processen bestaande uit meerdere taken voor meerdere personen of groepen worden ingericht.

Wijs naar aanleiding van klantcontact taken toe aan eerste- of tweedelijns medewerkers. Daarnaast kun je taken toewijzen aan de juiste afdeling.

Een signalering is een waarschuwing die aan de klantkaart gekoppeld wordt. Hiermee wordt de medewerker geïnformeerd over een klant.

Voeg zelf extra velden toe aan de klantkaart, zoals een deeplink naar een ERP-systeem.

Integreer servicefonds-abonnementen in de dagelijks onderhoud beslisbomen.

Krijg meteen overzicht van relevante leveranciers, zodat je eenvoudig kunt doorschakelen naar de juiste vakman/reparatiebedrijf/leverancier.

Verkrijg een beter inzicht in jouw digitale dienstverlening dankzij gedetailleerde rapportages met Microsoft Power BI.

Geeft een compleet beeld van de klant. Je vindt hier alle naast alle klantinteracties, ook de klantgegevens, contracten, financiële gegevens en mededelingen over de huurder.

Alle klantinteracties worden in een overzichtelijke tijdlijn weergegeven op de klantkaart. Of er nou iets wordt gewijzigd in het ERP, een poststuk verstuurd wordt vanuit het DMW, een account aangemaakt wordt op het klantportaal of een vraag gesteld wordt via de telefoon, dit wordt chronologisch getoond op de tijdlijn.

Een kaart met meer informatie over een woning of bijvoorbeeld een garagebox.

Een kaart met meer informatie over een wooncomplex.

Een kaart met meer informatie over een collega.

Ontwerp in enkele clicks je eigen slimme beslisboom met de Self Service Scenario Designer.

Een database met antwoorden op ‘veelgestelde vragen’. Deze database kan door de organisatie zelf worden aangepast of uitgebreid.

Aan een ‘veelgestelde vraag’ kun je antwoorden toevoegen voor specifieke doelgroepen. Deze zijn afgestemd op de situatie van de klant.

Met een beknopte vraagboom onder een ‘veelgestelde vraag’ klikt de klant zo naar een specifiek antwoord.

Beheer begrippen op één centrale plek, die meerdere keren terugkomen in de kennisbank.

De klant kan via het portaal de status van een aanvraag of verzoek op de voet volgen.

In de kennisbank zit een uitgebreide synoniemenlijst omsloten. Mocht een klant een vraag stellen met bijvoorbeeld ‘ruit’ in plaats van ‘raam’, dan worden alsnog de relevante antwoorden getoond.

De klant kan via het portaal de status van een aanvraag of verzoek op de voet volgen.

De klant wordt binnen het portaal herkend. Hierdoor is deze gehele omgeving op de klant afgestemd en zijn bepaalde gegevens nog sneller toegankelijk.

De antwoorden die de klant krijgt zijn afgestemd op zijn of haar situatie.

Het klantportaal is volledig geïntegreerd in de website van de organisatie. Hierdoor merkt de klant geen verschil tussen de website en het portaal.

Eerst wordt de vraag beantwoord met behulp van de kennisbank. Mocht dat niet lukken dan vindt doorschakeling naar een medewerker plaats.

Iedere klant beschikt over een ‘Mijn-omgeving’ waarin persoonlijke informatie, contractgegevens en financiële gegevens inzichtelijk zijn.

Met behulp van diverse widgets is het mogelijk het klantportaal naar wens in te richten.