Advies voor optimalisatie

Met een Embrace Check-up weet jij precies waar nog kansen liggen voor optimalisatie van je software. Tijdens een check-up analyseren we aan de hand van analytics hoe jullie de software gebruiken, interviewen we gebruikers en kijken we naar jullie ambities. Dit vertalen we naar een praktisch advies.

Met dat advies onder je arm weet je precies hoe jouw organisatie haar doelen kan halen. Met behulp van onze software natuurlijk. Ook bij de uitvoering van het advies helpen onze consultants je graag op weg.  

Kies jouw Embrace check-up

Of je nou vooral geïnteresseerd bent in het gebruik van de software of het je juist te doen is om de content: onze consultants weten het in kaart te brengen.

Check-up Light

Online intakegesprek
Analyse van je platform
Online adviesgesprek

Check-up

Online intakegesprek
Analyse van je platform
Online adviesgesprek
Interview met stakeholders
Uitgebreid adviesrapport

Content Check-up

Online intakegesprek
Contentanalyse van je platform
Interview met stakeholders
Uitgebreid adviesrapport
Online adviesgesprek

Gratis demo aanvragen

Vraag nu een demo aan en ontdek waarom al meer dan 400+ organisaties voor Embrace hebben gekozen.

Rondleiding op maat
60 minuten
Online of fysiek

Direct contact

Liever iemand in het echt spreken? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!

Vaak aan ons

gevraagd

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe kan een Embrace Check-up mijn organisatie helpen haar doelen te bereiken?

Een Embrace Check-up biedt waardevol inzicht door middel van analytics, gebruikersinterviews en een analyse van jullie ambities. Het adviesrapport dat voortkomt uit de Check-up geeft concrete aanbevelingen om de softwareoptimalisatie te verbeteren, zodat jouw organisatie effectiever haar doelen kan nastreven. Onze consultants staan klaar om je te begeleiden bij het implementeren van deze adviezen en het maximaliseren van de impact van onze software op jouw organisatie.

Hoe weet ik welke Embrace Check-up het beste bij mijn behoeften past?

We bieden verschillende niveaus van Embrace Check-ups aan, afhankelijk van jouw specifieke interesses en doelen. Als je vooral geïnteresseerd bent in het gebruik van de software en algemene optimalisatie, is de Check-up Light een goede keuze. Als je dieper wilt duiken en ook de content en stakeholders wilt analyseren, raden we de standaard Check-up of de Content Check-up aan. Afhankelijk van jouw focusgebied.