Voor professionals binnen de overheid

Integraal samenwerken

Embrace is de digitale werkplek voor professionals binnen de overheid. Het biedt de mogelijkheid om online samen te werken, kennis te delen en documenten op een overzichtelijke manier te beheren.

165+ overheidsinstellingen werken dagelijks met Embrace

Altijd veilig en toegankelijk

Werk samen met professionals van binnen of buiten de overheid, binnen of buiten jouw organisatie.

Verbindende factor

Verbind de juiste mensen met de juiste kennis binnen de organisatie. Match vraag en antwoord.

Microsoft 365 integratie

Deze integratie maakt het samenwerken in groepen zeer eenvoudig en efficiënt.

Digitale werkomgeving

Technologie vormt de kern van onze manier van (samen)werken. Iedereen moet zo efficiënt mogelijk zijn werk kunnen doen. Onafhankelijk van tijd en locatie. Digitale processen die werkbaar zijn voor iedereen. Daar staat Embrace voor.

Mensvriendelijke software
Betere kennisdeling
Productievere mensen

Eén sociaal gebruiksvriendelijk portal

Een moderne digitale werkomgeving zorgt voor onderlinge verbinding en snelle kennisdeling. Als gebruiker hoef je niet te zoeken naar je informatie. Alles staat in één sociaal portaal. Gebruik hiervoor het social intranet in combinatie met onze slimme Microsoft 365 integratie.

Hoge acceptatie door medewerkers
Verminderd de complexiteit
Benut alle voordelen van de Microsoft tools

Als je persoonlijk aandacht kan geven aan medewerkers die ergens meezitten in het gebruik van het platform, helpt dat enorm. Daarin zie je echt de toegevoegde waarde als je voltijd met het social intranet bezig kan.

Nicole Heij
,
Communicatieadviseur DUO+
Lees het hele verhaal

Meer weten? Download het gratis e-book!

"Social intranet voor de overheids-professional" is een gratis e-book met social intranet best practices en klantcases voor de overheids-professional.

Ervaringen van professionals
met Embrace

Hoe Stroomopwaarts slim een jubileum inzet voor meer inzicht in het gebruik van hun social intranet

Stroomopwaarts, met meerdere sociale werkplaatsen in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, ondersteunt mensen met afstand tot arbeidsmarkt. Met 400 ambtenaren op 7 locaties is verbinding cruciaal. Cheri Kloeth en Semra Karaca delen hoe ze het social intranet verbeterden bij het eenjarig bestaan.

Zo zorgt de Liquit-integratie van Embrace voor meer werkgemak

Gemeente Montferland wil af van lange lijsten applicatie-icoontjes en het zoeken naar relevante apps. Oplossing: Liquit integreren met Embrace's social intranet. Hans Volbeda vertelt.

Zo maakte SaKS een laaiend succes van hun social intranet

SaKS scoort goed in Evolve's onderzoek naar intern gebruik van social media. Ze staan vijfde overall en derde in het vergroten van bekendheid met de bedrijfsstrategie. Dit beloont zes jaar inspanning van Rodney Bieman, Rob Boekelaar en Elly Spanjaard, die trots zijn op het succes van hun social intranet Sam.

Dit is hoe de DUO-organisaties hun social intranet tot het centrale punt van samenwerking maakten

De uitvoeringsorganisatie Duo+ bedient de gemeentes Ouder-Amstel, Diemen en Uithoorn, waarvoor 1.000 medewerkers werkzaam zijn. Voor effectieve samenwerking na de oprichting moesten lokale intranetten worden samengebracht tot één centraal systeem.

Gratis demo aanvragen

Vraag nu een demo aan en ontdek waarom al meer dan 400+ organisaties voor Embrace hebben gekozen.

Rondleiding op maat
60 minuten
Online of fysiek

Direct contact

Liever iemand in het echt spreken? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!

Vaak aan ons

gevraagd

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe integreert Embrace met overheidsapplicaties en de rest van het digitale landschap?

Het Social Intranet is de gebruiksvriendelijke schil rondom de ICT-omgeving van een overheidsinstantie. Dat is voor overheidsprofessionals wel zo eenvoudig. Geen ontelbare losse apps, maar één portaal waar een medewerker direct externe zoekresultaten en documenten kan raadplegen vanuit SharePoint of MY-LEX en meldingen kan oppakken vanuit TOPdesk. Bovendien integreert het Social Intranet uitstekend met (overheids)systemen als Liquit, AFAS of Microsoft 365.

Voor welk type overheidsinstelling is Embrace Social geschikt?

Embrace is erg flexibel, hierdoor is het een gebruiksvriendelijk digitaal werkplekportaal dat op maat te configureren is voor elk type overheid. Ruim 200.000 overheidsprofessionals - gemeenten, waterschappen, veiligheidsregio's, omgevingsdiensten, centrale overheden en meer - maken dagelijks gebruik van Embrace Social Intranet.

Is Embrace digitaal toegankelijk?

Embrace streeft ernaar om haar producten zo toegankelijk mogelijk te maken. Wij laten regelmatig zelf WCAG-audits uitvoeren en werken ook samen met onze klanten op basis van audits die zij laten uitvoeren. Op basis van die samenwerking, hebben we onder andere een hoogcontrast thema en toetsenbordnavigatie toegevoegd aan ons product en zijn er vele kleine verbeteringen doorgevoerd. Onze klanten vragen met succes een toegankelijkheidsverklaring op niveau AA aan op basis van onze software.