Samen kunnen we nog meer

Met ons Social Intranet laten wij (internationale) organisaties slimmer samenwerken. Ook wij werken graag slim samen. Niet alleen met elkaar, maar ook met onze partners. Samen zorgen we voor de beste ervaring voor de eindgebruiker.

Digitale werkplek

Samen met onze service providers zijn wij het gezicht van de digitale transformatie. Zet met ons de stap naar een digitale werkplek.

Embrace <3 integraties

Het applicatielandschap is zeer divers. Wij integreren applicaties zo dat ze naadloos aansluiten op het intranet.

Kennispartners

Wij hebben de nodige kennis, maar we weten zeker niet alles. Door kennis uit te wisselen zorgen we voor een winnende combinatie.

Partners van Embrace
‍‍Werkplek-, kennis- of integratiepartner

Werkplekpartners

Embrace: Digitale Werkplek

Door onze service-partners wordt Embrace Workspace ingezet als het gezicht van de moderne digitale werkplek. Het social intranet dient als basis om collega’s, kennis en informatie te vinden. Daarnaast biedt Workspace een centrale toegang tot Microsoft 365, on-premise en legacy (Liquit) en andere cloud werkapplicaties. Het digitaal werkplekportaal van Embrace is zodoende hét startpunt van de werkdag.

Profiteer van onze werkplekpartners:

Integratiepartners

Integreer en creëer

Samen met onze integratiepartners zorgen we voor structuur in het digitale landschap. Wij leggen de lat hoger dan enkel inloggen met single-sign-on (SSO). Wij ontsluiten informatie en creëren één overzichtelijk werkplekportaal.

Bij deze integraties moet je denken aan geïntegreerde koppelingen met onder andere Microsoft 365 en SharePoint, TOPdesk, Ultimo, Liquit, HelloID, AFAS, MY-LEX, Zenya of Vilans.

Kennispartners

Kennis is kracht

Op weg naar de digitale transformatie van de werkplek werken wij samen met toonaangevende kennispartners:

Microsoft Partner

We zijn erkend Microsoft Partner. Je kunt ervan uitgaan dat onze kennis van Microsoft altijd up-to-date is.

Aareon 

Embrace is onderdeel van het Aareon ecosysteem. Aareon is een toonaangevende SaaS-leverancier in Europa.

Niet gebonden aan grenzen

We zijn niet gebonden aan grenzen, maar helpen samen met onze partners ook organisaties in onder andere België, Duitsland en Engeland. Een greep uit organisaties die Embrace internationaal gebruiken:

Klantcases en blogs

Blog
Het geheim van het succesvolle partnermanagement van Embrace
Digitaal samenwerken
Overheid
Verhuurders
Zorg

Nog geen partner?

Maar wel benieuwd naar de mogelijkheden om werkplek, kennis- of integratiepartner van Embrace te worden? Neem vrijblijvend contact op met onze partnermanager!

Bedankt voor het aanvragen naar de mogelijkheden om professioneel partner the worden van Embrace! Je hoort zo snel mogelijk van ons.
Oeps er ging iets mis! Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.
Lees onze privacy verklaring voor meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens.

Vaak aan ons

gevraagd

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom heb ik een social intranet nodig?

Met een social intranet creëer je een plek waar je de betrokkenheid van medewerkers met je organisatie kunt stimuleren, bekendheid met de bedrijfsstrategie kunt vergroten, kennisdeling en samenwerking kunt bevorderen en werkinstructies kunt verspreiden. Zo vergroot een social intranet de verbondenheid van je collega's met elkaar én de organisatie en draagt het bij aan transparante(re) interne communicatie.

Hoe kun je online samenwerken?

Om succesvol online te kunnen samenwerken is het niet alleen belangrijk dat je over de juiste middelen beschikt, maar ook goede en duidelijke afspraken maakt over het gebruik hiervan, zeker als er overlap is in de functionaliteiten. Zo zorg je ervoor dat jij en je collega's structuur en overzicht houden, ook wanneer je weer eens op kantoor samen aan de slag gaat.

Wat is een social intranet?

Een social intranet is een digitale verzamel- en/of ontmoetingsplek voor jouw organisatie. Wat het sociaal maakt, is de interactie: in plaats van dat er alleen top-down gecommuniceerd wordt, kunnen hier alle collega's berichten plaatsen en actief deelnemen aan het intranet.