De verzamelplek voor belangrijke informatie

Stel je eigen FAQ op en beantwoordt vragen efficiënt, dankzij automatische berichten die je zelf kan configureren. Iedereen is op de hoogte en jij houdt tijd over voor complexere zaken.

Intuïtieve editor

Breng moeiteloos al je kennisartikelen tot leven met onze intuïtieve editor, zonder technisch gedoe.

Smartlabels

Gebruik smartlabels om veelgebruikte informatie zoals adressen centraal op te slaan en te beheren.

Wie weet wat

Breng de kennis binnen je organisatie in kaart en koppel de juist experts aan de juiste vragen

Embrace Knowledge

Embrace Knowledge is onze nieuwe kennisbank binnen de Suite, die alle kennis gerelateerde zaken van onze producten samenbrengt op één plek. Je maakt en beheert zowel artikelen als veelgestelde vragen die geraadpleegd kunnen worden via je intranet en klantportaal. Daarnaast is Embrace Knowledge diep geïntegreerd in ons klantvolgsysteem, waardoor je collega’s van de klantenservice altijd een antwoord paraat hebben. Embrace Knowledge is sterk datagedreven, relevante informatie komt daardoor automatisch boven komt drijven. Deze zelfde data vormt ook de basis voor de rijke integratie met MicrosoftPowerBI.

Alle informatie voorhanden met de kennisbank

Dankzij onze kennisbank kan de huurder alles zelf regelen en direct een antwoord krijgen op zijn of haar vraag. Een lekkende kraan, een klacht indienen of een reparatie aanvragen? De huurder weet dankzij de kennisbank precies hoe dat is z'n werk gaat, met één simpele druk op de knop.

Check-up geeft Woningstichting Nijkerk nieuwe impuls in gebruik en beheer van hun software

WSN implementeerde in 2018 Embrace Customers, met nieuwe website en klantportaal. Na basisopzet nam doorontwikkeling af. In 2021 evalueren ze en plannen ze verdere verbeteringen, met hulp van consultants voor een check-up van Embrace.

De beste dienstverlening bereik je met een combinatie van digitale dienstverlening en persoonlijk contact

Digitalisering biedt kansen voor efficiëntere dienstverlening, terwijl aandacht voor huurders behouden blijft. Adviseur Anja van Burgsteden en Kennisredacteur Inge Jongkind delen in een gesprek hun inzichten hierover.

Tachtig procent toekomstige huurders tekent nu het contract digitaal

Woningcorporatie Lefier uit Groningen en Drenthe pakt het onboardingsproces van huurders aan in het project Digitaal Verwelkomen. Wat was de aanleiding en wat levert het op? CorporatieGids Magazine sprak erover met Annette Mulder!

NMG Vastgoed omarmt Embrace

Op de eerste plaats koos NMG voor de digitale dienstverlening van Embrace om interne processen te optimaliseren. Later bleek dat ook opdrachtgevers er optimaal van profiteren.

Gratis demo aanvragen

Vraag nu een demo aan en ontdek waarom al meer dan 400+ organisaties voor Embrace hebben gekozen.

Rondleiding op maat
60 minuten
Online of fysiek

Direct contact

Liever iemand in het echt spreken? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!

Vaak aan ons

gevraagd

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe helpt Smartlabels bij het beheren van veelgebruikte informatie binnen mijn organisatie?

Smartlabels stellen je in staat om veelgebruikte informatie zoals adressen centraal op te slaan en te beheren. Dit zorgt ervoor dat belangrijke gegevens gemakkelijk toegankelijk zijn en consistent worden gebruikt in al je communicatie en documentatie.

Hoe kan ik moeiteloos kennisartikelen maken met de intuïtieve editor van Embrace Knowledge?

Met onze intuïtieve editor kun je zonder technische kennis eenvoudig kennisartikelen maken en publiceren. Breng al je informatie tot leven en deel deze efficiënt met je team en klanten via het klantportaal.

Hoe helpt Embrace Knowledge mij efficiënt vragen te beantwoorden en tijd te besparen?

Embrace Knowledge biedt een geavanceerde kennisbank binnen onze Suite, waarmee je zelf FAQ's kunt opstellen en vragen automatisch kunt beantwoorden via configureerbare berichten. Dit bespaart tijd doordat iedereen snel toegang heeft tot belangrijke informatie, terwijl jouw medewerkers zich kunnen richten op complexere taken.