Microsoft 365 en Embrace

Eén plek met alle voor jou relevante Office-documenten, afspraken, e-mails, Teams-gesprekken en profielen.

Alles op één plek

Vanuit de persoonlijke startpagina toegang tot al je Office-documenten, Outlook en 365-applicaties.

Single Sign-On

Dankzij single sign-on hoef je slechts één keer in te loggen om veilig toegang te krijgen tot alles.

Altijd up-to-date

Dankzij SharePoint Online werkt iedereen altijd met de meest recente versie van een document.

Microsoft Online

In Embrace open je Word-, Excel- en Powerpoint-documenten direct met de geïnstalleerde Microsoft-versie, of de online versie van die applicaties. Met Microsoft Online kun je tegelijk samenwerken aan documenten vanuit je browser. Bewerkingen worden automatisch opgeslagen en de nieuwe versie is direct terug te vinden.

Documenten op één centrale plaats in SharePoint Online

De integratie met Microsoft 365 maakt het mogelijk om samenwerken aan documenten eenvoudig te maken. Alle gegevens die in Embrace worden gedeeld, staan altijd in SharePoint Online. Hierdoor heeft elk groepslid toegang tot de laatste gegevens en nieuwste inhoud. En de mogelijkheid tot realtime redactie, maakt directe wijzigingen zichtbaar voor alle leden.

Goede interne communicatie is essentieel voor nieuwe initiatieven, projecten en betere samenwerking

Interne communicatie bij woningcorporaties is cruciaal maar vaak onderbelicht. Adviseur Froukje Nigten en Medewerker Melissa Vroege van Vidomes delen hun inzichten over effectieve interne communicatie, de rol van een sociaal intranet en de voordelen van verbondenheid binnen de organisatie.

Hoe Stroomopwaarts slim een jubileum inzet voor meer inzicht in het gebruik van hun social intranet

Stroomopwaarts, met meerdere sociale werkplaatsen in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, ondersteunt mensen met afstand tot arbeidsmarkt. Met 400 ambtenaren op 7 locaties is verbinding cruciaal. Cheri Kloeth en Semra Karaca delen hoe ze het social intranet verbeterden bij het eenjarig bestaan.

Zo zorgt de Liquit-integratie van Embrace voor meer werkgemak

Gemeente Montferland wil af van lange lijsten applicatie-icoontjes en het zoeken naar relevante apps. Oplossing: Liquit integreren met Embrace's social intranet. Hans Volbeda vertelt.

Zo maakte SaKS een laaiend succes van hun social intranet

SaKS scoort goed in Evolve's onderzoek naar intern gebruik van social media. Ze staan vijfde overall en derde in het vergroten van bekendheid met de bedrijfsstrategie. Dit beloont zes jaar inspanning van Rodney Bieman, Rob Boekelaar en Elly Spanjaard, die trots zijn op het succes van hun social intranet Sam.

Dit is hoe de DUO-organisaties hun social intranet tot het centrale punt van samenwerking maakten

De uitvoeringsorganisatie Duo+ bedient de gemeentes Ouder-Amstel, Diemen en Uithoorn, waarvoor 1.000 medewerkers werkzaam zijn. Voor effectieve samenwerking na de oprichting moesten lokale intranetten worden samengebracht tot één centraal systeem.

Zorgorganisatie Thebe bespaart tijd en irritatie door documenten makkelijk doorzoekbaar te maken

Het niet of lastig kunnen vinden van de juiste informatie en documenten stond hoog op het lijstje van ergernissen bij de medewerkers van Thebe. Collega's werken op veel verschillende locaties en willen snel beschikking hebben over essentiële informatie. Nu werkt Thebe met de Kennisbank van Embrace. Een hele verbetering!

Hoe een intranet in crisistijd zorgorganisatie Waardeburgh verbindt

Waardeburgh (voorheen Present) heeft op vijf locaties woonzorgcentra, levert thuiszorg en verhuurt appartementen. Van de circa 600 medewerkers is ongeveer 90 procent zorgverlener. De rest zit op kantoor, staat in de keuken of maakt schoon. Het doel van het nieuwe sociale intranet: Verbinding. Kwam die er? En wat leverde het intranet verder op?

Social intranet voor meer werkplezier én betere zorg; HVO-Querido maakt het waar

Iedereen beschikt over relevante input op het gebied van kennis, ideeën en ervaring. Input waarmee je, als je die met elkaar deelt, slimmer kunt worden. Als persoon én als organisatie. Precies de reden dat de Amsterdamse zorgorganisatie HVO-Querido koos voor een social intranet van Embrace.

Een digitale werkplek mét SSO en ontsluiting van externe applicaties: ZuidOostZorg loopt voorop​

Donec sed odio dui. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Praesent commodo cursus magna.

Gratis demo aanvragen

Vraag nu een demo aan en ontdek waarom al meer dan 400+ organisaties voor Embrace hebben gekozen.

Rondleiding op maat
60 minuten
Online of fysiek

Direct contact

Liever iemand in het echt spreken? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!

Vaak aan ons

gevraagd

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat voegt SharePoint Online toe aan het sociaal intranet?

SharePoint Online is erg waardevol voor het delen van gegevens op je social intranet omdat het een centrale opslagplaats biedt voor alle documenten en inhoud. Hierdoor hebben alle teamleden altijd toegang tot de meest recente gegevens en kunnen ze in real-time samenwerken aan documenten. Wijzigingen worden direct zichtbaar voor alle leden, waardoor de productiviteit en samenwerking worden bevorderd.

Hoe werkt samenwerken aan documenten met Microsoft 365 in het sociaal intranet?

Met Microsoft 365 en ons sociaal intranet kun je Word-, Excel- en Powerpoint-documenten direct openen en bewerken, of het nu de geïnstalleerde desktopversie of de online versie is. Je kunt gelijktijdig samenwerken aan documenten vanuit je browser, waarbij alle bewerkingen automatisch worden opgeslagen. Deze documenten zijn centraal opgeslagen in SharePoint Online, waardoor teamleden altijd toegang hebben tot de laatste versies en wijzigingen direct zichtbaar zijn.

Hoe kan ik mijn documenten en communicatie centraal beheren met de Microsoft 365 integratie?

Door Microsoft 365 te integreren in je social intranet heb je toegang tot al je Office-documenten, afspraken, e-mails en Teams-gesprekken vanaf één persoonlijke startpagina. Je kunt eenvoudig inloggen met single sign-on en direct werken met de meest recente versies van je documenten via SharePoint Online.