Altijd verbonden, altijd dichtbij

Embrace Social is de digitale werkplek, die jouw collega’s verbindt en zorgt dat ze met de meest actuele kennis aan de slag kunnen.

Alles op één plek

Collega nodig? Laatste nieuws checken? Protocol zoeken? Met Embrace Social heb je alles op één plek.

Dynamisch samenwerken

Werk samen in groepen en pagina's, blijf op de hoogte via de tijdlijn en reageer op berichten.

Gemakkelijk kennis delen

Met Embrace Social verbind je de juiste mensen met de juiste kennis binnen je organisatie.

Collega’s en teams

Samenwerken met je collega’s was nog nooit zo eenvoudig. Vraag om informatie, beantwoord vragen en werk tegelijkertijd in hetzelfde document. Ook al ben jij ver weg, je collega’s en je team zijn altijd dichtbij.

Veilig toegankelijk

Of je nu voor de klas staat of de hele dag onderweg bent: met Embrace Social heb je overal veilig toegang tot het platform. Het inloggen is zeer eenvoudig, ook op locatie. Om helemaal van een veilige inlog verzekerd te zijn, is het mogelijk om two factor authentication te integreren.

Mobiel

Je kunt Embrace Social op verschillende apparaten gebruiken. Wissel je gedurende dag tussen desktop, tablet en mobiel? Geen probleem. Op al deze apparaten heb je toegang tot jullie omgeving.

Goede interne communicatie is essentieel voor nieuwe initiatieven, projecten en betere samenwerking

Interne communicatie bij woningcorporaties is cruciaal maar vaak onderbelicht. Adviseur Froukje Nigten en Medewerker Melissa Vroege van Vidomes delen hun inzichten over effectieve interne communicatie, de rol van een sociaal intranet en de voordelen van verbondenheid binnen de organisatie.

Hoe Stroomopwaarts slim een jubileum inzet voor meer inzicht in het gebruik van hun social intranet

Stroomopwaarts, met meerdere sociale werkplaatsen in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, ondersteunt mensen met afstand tot arbeidsmarkt. Met 400 ambtenaren op 7 locaties is verbinding cruciaal. Cheri Kloeth en Semra Karaca delen hoe ze het social intranet verbeterden bij het eenjarig bestaan.

Zo zorgt de Liquit-integratie van Embrace voor meer werkgemak

Gemeente Montferland wil af van lange lijsten applicatie-icoontjes en het zoeken naar relevante apps. Oplossing: Liquit integreren met Embrace's social intranet. Hans Volbeda vertelt.

Zo maakte SaKS een laaiend succes van hun social intranet

SaKS scoort goed in Evolve's onderzoek naar intern gebruik van social media. Ze staan vijfde overall en derde in het vergroten van bekendheid met de bedrijfsstrategie. Dit beloont zes jaar inspanning van Rodney Bieman, Rob Boekelaar en Elly Spanjaard, die trots zijn op het succes van hun social intranet Sam.

Dit is hoe de DUO-organisaties hun social intranet tot het centrale punt van samenwerking maakten

De uitvoeringsorganisatie Duo+ bedient de gemeentes Ouder-Amstel, Diemen en Uithoorn, waarvoor 1.000 medewerkers werkzaam zijn. Voor effectieve samenwerking na de oprichting moesten lokale intranetten worden samengebracht tot één centraal systeem.

Zorgorganisatie Thebe bespaart tijd en irritatie door documenten makkelijk doorzoekbaar te maken

Het niet of lastig kunnen vinden van de juiste informatie en documenten stond hoog op het lijstje van ergernissen bij de medewerkers van Thebe. Collega's werken op veel verschillende locaties en willen snel beschikking hebben over essentiële informatie. Nu werkt Thebe met de Kennisbank van Embrace. Een hele verbetering!

Hoe een intranet in crisistijd zorgorganisatie Waardeburgh verbindt

Waardeburgh (voorheen Present) heeft op vijf locaties woonzorgcentra, levert thuiszorg en verhuurt appartementen. Van de circa 600 medewerkers is ongeveer 90 procent zorgverlener. De rest zit op kantoor, staat in de keuken of maakt schoon. Het doel van het nieuwe sociale intranet: Verbinding. Kwam die er? En wat leverde het intranet verder op?

Social intranet voor meer werkplezier én betere zorg; HVO-Querido maakt het waar

Iedereen beschikt over relevante input op het gebied van kennis, ideeën en ervaring. Input waarmee je, als je die met elkaar deelt, slimmer kunt worden. Als persoon én als organisatie. Precies de reden dat de Amsterdamse zorgorganisatie HVO-Querido koos voor een social intranet van Embrace.

Een digitale werkplek mét SSO en ontsluiting van externe applicaties: ZuidOostZorg loopt voorop​

Donec sed odio dui. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Praesent commodo cursus magna.

Gratis demo aanvragen

Vraag nu een demo aan en ontdek waarom al meer dan 400+ organisaties voor Embrace hebben gekozen.

Rondleiding op maat
60 minuten
Online of fysiek

Direct contact

Liever iemand in het echt spreken? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!

Vaak aan ons

gevraagd

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom een digitale werkplek?

Dankzij een digitale werkplek (ook wel: digitale werkomgeving) kun je gemakkelijker samenwerken, kennis en ideeën uitwisselen en belangrijke informatie vinden. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook ergernis. Daardoor werk je een stuk efficiënter, wat weer goed is voor je productiviteit. Daarnaast geeft het je meer flexibiliteit, omdat je waar en wanneer dan ook je werk kunt doen. Een digitale werkplek bevordert dan ook zowel je zelfredzaamheid als verbondenheid met collega’s. Hier is niet alleen je organisatie bij gebaat, maar jijzelf ook.

Wat is een digitale werkplek?

Een digitale werkplek (ook wel: digitale werkomgeving) is een online platform dat in feite de digitale versie van je kantoor is. Je vindt hier alle functionaliteiten terug om je werkzaamheden te kunnen verrichten, zoals je bestanden. Ook kom je er gemakkelijk in contact met je collega’s, wat samenwerken, uitwisselen van ideeën en kennisdelen bevordert. Alles wat je nodig hebt om je werk zo goed mogelijk te doen komt hier bij elkaar. En het mooiste is: je hebt altijd en overal toegang omdat je in de cloud werkt.