Samen voor het beste resultaat

We inspireren en adviseren je om de Embrace software zo succesvol mogelijk in te zetten binnen jouw organisatie. Daarbij kun je rekenen op de persoonlijke begeleiding van onze consultants, die met raad en daad voor je klaar staan. Op elk moment; of je nou net klant wordt, of dat al jarenlang bent.

Implementeren

Je kunt rekenen op de bekwame begeleiding door onze consultants. Vanaf de start zorgen we voor een soepele implementatie van onze software.

Optimaliseren

Makkelijk en snel toegang tot de meest actuele info, zoals protocollen en kwaliteitsdocumenten.

Doorontwikkelen

Ook als je succesvol aan de slag bent met onze software zijn we er voor je. We begeleiden je bij verdere ontwikkeling en betrekken je bij co-creatie trajecten.

Onze experts helpen je graag verder

Zet de volgende stap

Al even live met onze software en klaar voor de volgende stap? We helpen je bij het in kaart brengen van logische vervolgstappen. Dat doen we met onze check-ups.

Plan een training

Met onze open en in-company (gebruikers)trainingen heeft onze software geen geheimen meer voor je. Zo haal je alles uit onze software wat erin zit.

Ander vraagstuk?

Heb je hulp of ondersteuning nodig bij een ander vraagstuk? We denken graag met je mee!

Gratis demo aanvragen

Vraag nu een demo aan en ontdek waarom al meer dan 400+ organisaties voor Embrace hebben gekozen.

Rondleiding op maat
60 minuten
Online of fysiek

Direct contact

Liever iemand in het echt spreken? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!

Vaak aan ons

gevraagd

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe kan ik een training plannen om mijn kennis van de Embrace software te vergroten?

We bieden zowel open als in-company trainingen aan om jou en je team vertrouwd te maken met alle aspecten van onze software. Of je nu een nieuwe gebruiker bent of je vaardigheden wilt verdiepen, onze trainingen zijn ontworpen om je alles te leren wat je moet weten. Neem contact met ons op om een trainingssessie te plannen die past bij jouw behoeften en schema.

Welke ondersteuning bieden jullie na de implementatie?

Na de implementatie blijven we betrokken bij jouw succes met Embrace. We bieden continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat je de software optimaal benut. Of het nu gaat om het verkrijgen van toegang tot actuele informatie of om verdere ontwikkeling van jouw gebruik, onze consultants staan klaar om je te helpen.

Hoe verloopt de implementatie van de Embrace software binnen onze organisatie?

Onze ervaren consultants begeleiden je tijdens het implementatieproces van begin tot eind. We zorgen voor een soepele overgang naar onze software, waarbij we nauw samenwerken met jouw team om te voldoen aan jouw specifieke behoeften en doelstellingen.