Waarom werken
bij Embrace?

Relevant en innovatief

Ontwikkeling, dat staat voorop. Wil jij jezelf verder bekwamen in je vakgebied? Ga ervoor!

We zorgen goed voor je

Vergeet je niet jezelf zo nu en dan in te schrijven voor die heerlijke stoelmassage?

We zijn flexibel

Of je nou thuis werkt of op kantoor: je bent vrij om zelf je tijd in te delen.

We zijn gezellig

Elke donderdag om 4 uur leggen wij ons werk neer en gaan we voor een gezellige borrel samen!

Wat maakt ons
sterk?

Samen

Samen kunnen we alles, samen maken we elkaar beter. Daarom helpen we elkaar, praten we met elkaar en niet over elkaar, en lossen we problemen samen op. Daarbij hoort natuurlijk regelmatig een feestje, want samen werkt het beste als het een beetje gezellig is.

Vrij en verantwoordelijk

Bij Embrace geloven we dat jij de beste versie van jezelf bent, als je kan werken op de manier die bij jou past. Dus hoe, waar en wanneer jij wilt. Maar we verwachten natuurlijk wel van jou dat jouw vrijheid niet ten koste gaat van klanten, collega’s of het resultaat.

Innovatief

Verandering. Dat is in deze tijd onvermijdelijk. Daarom zijn we blij met elk initiatief om dingen anders te doen. Ook als achteraf blijkt dat ze niet werken. Van mislukkingen leren we juist het snelst hoe het beter kan.

Nuchter en normaal

Eigenlijk vinden we bij Embrace heel veel dingen gewoon normaal. We vinden het normaal dat iedereen mag zijn wie die is en dat je rekening houdt met elkaar. We vinden het normaal dat je een gezonde balans zoekt tussen werk en privé. Dat past bij onze nuchterheid.

Resultaat

Resultaten tellen. De resultaten van onze klanten, de resultaten van ons werk en de resultaten van ons bedrijf. Want alleen als we financieel gezond zijn, kunnen we mooie spullen voor onze klanten blijven bedenken en bouwen.

Leren

Eigenlijk kunnen we alles, we moeten het soms alleen nog leren. We ontwikkelen onszelf elke dag. Je leert namelijk in de praktijk en van elkaar. En daar geven wij jou alle tijd en ruimte voor. Bijvoorbeeld door middel van het geven van feedback of het volgen van een training of opleiding.