Wij zijn Embrace
The Human Cloud

Wij zijn Embrace – The Human Cloud. Met onze software helpen wij organisaties bij het automatiseren van processen en het ontsluiten van kennis. Wij leggen graag betekenisvolle verbindingen tussen mensen. Slimme technologie helpt je organisatie vooruit, maar kan dit niet zonder de kennis en ervaring van mensen.

Dé menselijke
Connectie

We zijn niet zomaar een softwarebedrijf; wij zijn Embrace. Gedreven door de passie om onze klanten te laten excelleren.
We bewegen met de snelheid van het licht. Terwijl anderen nog brainstormen, leveren wij vandaag al wat onze klanten morgen nodig hebben.
Design is onze ziel. We geloven in het vermogen van esthetiek, omdat we weten dat mooie software niet alleen werkt, maar ook vreugde brengt.
Professionaliteit is ons handelsmerk. We begrijpen dat betrouwbare, gebruiksvriendelijke software essentieel is voor succes, en we staan altijd paraat om onze klanten te ondersteunen.
Samen vormen we een bruisende gemeenschap van denkers en doeners. We zijn een menselijke cloud, waar betekenisvolle verbindingen ontstaan, van mens tot mens.

Samen Embrace in cijfers en feiten

Samen kunnen we alles. Samen maken we elkaar beter. Hier helpen we elkaar, praten we met elkaar en niet over elkaar, en lossen we problemen samen op. Daarbij hoort natuurlijk regelmatig een feestje, samenwerken gaat namelijk het beste als het ook een beetje gezellig is.

1989
Opgericht
800.000
Gebruikers
144
Werknemers
500+
Organisaties

Werken bij Embrace?

Wil jij bijdragen aan dé menselijke connectie in de IT wereld? Kijk dan snel op onze werkenbij pagina!