Skip to content

Social intranet voor onderwijs

Embrace is de digitale werkplek, die jouw collega’s verbindt en zorgt dat ze met de meest actuele kennis aan de slag kunnen.

We leggen je gratis en vrijblijvend uit wat Embrace voor je kan betekenen. 

Alles op één plek

Een collega nodig? Het laatste nieuws van je onderwijsinstelling lezen? Gauw even een protocol naslaan? Met Social vind je alles op een centrale plek terug.

Dynamisch samenwerken

Werk met je collega's samen in groepen en pages, houd elkaar organisatie op de hoogte via de tijdlijn en reageer op elkaars berichten.

Gemakkelijk kennis delen

Met Social verbind je de juiste mensen met de juiste kennis binnen je onderwijsinstelling, want zonder kennis geen onderwijs.

Benieuwd naar het gemak van Social in de onderwijswereld?

Download dan ons mini-e-book Embrace: een digitale werkplek voor het onderwijs en lees hoe IMC Weekendschool, Deltares en Wageningen University & Research je voor gingen.

Altijd verbonden, altijd dichtbij

Collega’s en teams
Samenwerken met je collega’s was nog nooit zo eenvoudig. Vraag om informatie, beantwoord vragen en werk tegelijkertijd in hetzelfde document. Ook al ben jij ver weg, je collega’s en je team zijn altijd dichtbij.
Veilig toegankelijk
Of je nu voor de klas staat of de hele dag onderweg bent: met Embrace heb je overal veilig toegang tot het platform. Het inloggen is zeer eenvoudig, ook op locatie. Om helemaal van een veilige inlog verzekerd te zijn, is het mogelijk om two factor authentication te integreren.
Mobiel
Je kunt Embrace op verschillende apparaten gebruiken. Wissel je gedurende dag tussen desktop, tablet en mobiel? Geen probleem. Op al deze apparaten heb je toegang tot jullie omgeving.

400+ organisaties werken dagelijks met Embrace

Altijd op de hoogte

Deel kennis
Het delen van kennis gaat met Embrace als vanzelf. Of het nu gaat om themapagina’s waarbinnen alle naslag en protocollen overzichtelijk verzameld zijn of om het inwinnen van kennis en ervaring bij je collega’s.
Handboeken en protocollen
Social biedt een handboekensysteem waarmee je alle protocollen en werkinstructies niet alleen snel kunt vinden, maar ook gemakkelijk kunt inzien.
Tijdlijn en nieuws
Embrace is de digitale werkplek waar je je dag begint. Dankzij de tijdlijn en nieuwsberichten weet je precies wat er op dat moment binnen jouw organisatie speelt.

Get on board in no time

Weten en regelen
Nog voordat je als nieuwe medewerker aan je eerste werkdag begint, staat je profiel al klaar. Via de kennisgids weet je al snel hoe de meeste algemene processen binnen de organisatie geregeld zijn.
Kennismaken
Met Embrace leer je de organisatie snel kennen. Stel jezelf voor, laat weten wat je gaat doen en je collega's weten je direct te vinden. Dankzij groepen leer je de organisatie en afdelingen beter kennen, wie er in de groep zitten en wat hun rol daarin is. Ook vind je er de nodige documentatie om jouw werk goed te kunnen uitvoeren.
Wie weet wat?
Via het profiel van collega’s kom je erachter wat hun functie is en wat zij doen. In groepen kun je met deze collega’s overleggen en samen aan projecten of documenten werken. Of zoek op een bepaald kennisgebied of vaardigheid en je weet wie je kunt aanspreken voor antwoord op je vraag.

Veilig en toegankelijk

Digitale toegankelijkheid
Uiteraard is ons social intranet volledig A11Y compliant. Wij vinden dat Embrace toegankelijk moet zijn voor iedereen.
Voor de klas of onderweg
Embrace Social is toegankelijk via zowel desktop, tablet als mobiel. Medewerkers kunnen dan ook waar en wanneer zij dat willen via het social intranet samenwerken en informatie opvragen.
Eén keer inloggen
Dankzij single sign-on hoeven medewerkers slechts één keer in te loggen om gebruik te maken van het intranet en van alle gekoppelde applicaties. Wel zo gemakkelijk.

De kracht van Embrace zelf ervaren?

Ontdek hoe Embrace jullie organisatie slimmer laat (samen)werken.