Skip to content

Snelle verhuur, minder leegstand, blije klanten

Met Embrace Housing heb je de tools voor handen om tot een snellere verhuur van woningen, short-stay-verblijven en studentenhuisvesting te komen. Jij geeft aan waar de verhuring aan moet voldoen en de rest wordt automatisch geregeld.

Icon10
Eigen regie

De woningzoekende kan direct zelf aan de slag. Van zoeken naar vinden. Alles vanuit een persoonlijke pagina.

Icon11
Snellere verhuur

Het woonruimteverdeelsysteem is zo opgezet dat woningen aanzienlijk korter leegstaan.

Icon12
Helder dashboard

In één oogopslag inzicht in data en de status van objecten. Van één woningcorporatie of een hele regio.

Woningzoekende aan het roer

Na het aanmaken van een account is de interface volledig afgestemd op de woningzoekende. Zij geven hun gegevens en hun voorkeuren op en het woningaanbod past zich hier automatisch op aan. De meest geschikte woning staat hierbij bovenaan.

Afhankelijk van waar woningzoekenden zich in de klantreis bevinden, hebben ze behoefte aan verschillende soorten informatie. Op ieder moment binnen deze klantreis weten ze precies waar ze zich bevinden en wat er van hen verwacht wordt. Hierdoor zijn er minder acties van de woonconsulent nodig en kan hij of zij helpen waar het telt.

Nadat er een account door de woningzoekende is aangemaakt kan er worden gereageerd op een woning.  Vervolgens gaat het systeem automatisch aan de slag. Na sluiting van de reageerperiode zullen woningen, short-stay verblijven en studentenhuisvesting op basis van de bekende verdeelmodellen worden toegewezen. Bij weigering krijgt de volgende gegadigde de woning automatisch aangeboden.

Volledige klantreis

Klanten loggen één keer in om alles te zien of te regelen dat met de verhuring te maken heeft. Of je nu huurder bent, woningzoekende of beide.

Afhankelijk van waar huurders zich in de klantreis bevinden, hebben ze behoefte aan verschillende soorten informatie. Op ieder moment binnen deze klantenreis weten ze precies waar ze zich bevinden en wat er van hen wordt verwacht.

De data van al deze klantreizen bieden jouw organisatie een schat aan informatie. Hiermee kan zeer precies worden voorspeld wat de beste keuze is in een bepaalde situatie. Een inzicht kan zijn dat een gemiddelde eengezinswoning sneller zal worden verhuurd door middel van loting dan met een ander verdeelmodel.

Embrace The Human Cloud - Property sleutels

Snelle verhuur, minder leegstand

Op basis van de woonwensen, voorrangsregels, passendheid en slaagkans van woningzoekenden zal de meest geschikte woning als eerste worden getoond. De website ondersteunt woningzoekenden daarmee actief op weg naar hun nieuwe woning.

Bij het toekennen van woningen, short-stay verblijven, studentenwoningen en parkeerplaatsen is het mogelijk om gebruik te maken van alle bekende verdeelmodellen. Door de doorloopsnelheid te monitoren kan de woningcorporatie of -koepel voor het best passende model kiezen. Verder is het mogelijk om experimentele modellen vast te leggen en te testen.

Woningen die door corporaties of koepels aan hun systeem worden toegevoegd, worden automatisch gepubliceerd en aangeboden in het woonruimteverdeelsysteem. Woningzoekenden krijgen deze – wanneer relevant – daardoor direct te zien binnen het persoonlijke aanbod.

Een helder dashboard

In één oogopslag heb je als corporatie of koepel inzicht in de status van alle aangeboden objecten. Of dit nu van één corporatie is of binnen een hele regio. Aan de hand van deze data kun je waar en wanneer nodig op tijd bijsturen. 

Jij stelt de doelen in en de rest wordt geregeld. Als er extra informatie nodig is voor de verhuring, worden keuzes gemakkelijk gemaakt met suggesties. Deze suggesties zijn gebaseerd op de resultaten van de keuzes die in het verleden gemaakt zijn.

Hoe duidelijker en completer de woningadvertentie is vormgegeven, hoe beter de huurder kan inschatten of de woning bij hem of haar past. Ook hier worden suggesties getoond om jouw advertenties op simpele wijze te verbeteren.

Embrace The Human Cloud - Property huurders

De kracht van Embrace Housing zelf ervaren?

Vraag vrijblijvend een demo aan