Skip to content

Snelle verhuur, blije klanten

Met Embrace Housing heb je een woonruimteverdeelsysteem in handen om tot een snellere verhuur van woningen, short-stay-woningen en studentenhuisvesting te komen. Jij geeft aan waar de verhuring aan moet voldoen en de rest wordt automatisch geregeld.

Embrace Housing
Eigen regie

De woningzoekende kan direct zelf aan de slag. Van zoeken naar vinden, vanuit een persoonlijke pagina.

Snellere verhuur

Het woonruimte-verdeelsysteem is zo opgezet dat woningen aanzienlijk korter leegstaan.

Helder dashboard

In één oogopslag inzicht in data en de status van objecten. Van één woningcorporatie of hele regio.

Embrace Housing wat kan het allemaal 01

Woningzoekende aan het roer

Woning-zoekende aan het roer

Gepersonaliseerde interface
Na het aanmaken van een account is de interface volledig afgestemd op de woningzoekende. Zij geven hun gegevens en hun voorkeuren op en het woningaanbod past zich hier automatisch op aan. De meest geschikte woning staat hierbij bovenaan.
Volledig inzicht
Afhankelijk van waar woningzoekenden zich in de klantreis bevinden, hebben ze behoefte aan verschillende soorten informatie. Op ieder moment binnen deze klantreis weten ze precies waar ze zich bevinden en wat er van hen verwacht wordt.
Automatisch systeem
Nadat een woningzoekende op een woning reageert, gaat het systeem automatisch aan de slag. Na sluiting van de reageerperiode zullen woningen, short-stay huizen en studentenwoningen op basis van de bekende verdeelmodellen worden toegewezen.

Snelle verhuur, minder leegstand

De beste stek op de eerste plek
Op basis van de woonwensen, voorrangsregels, passendheid en slaagkans van woningzoekenden zal de meest geschikte woning als eerste worden getoond. De website ondersteunt woningzoekenden daarmee actief op weg naar hun nieuwe woning.
Alle bekende verdeelmodellen
Bij het toekennen van woningen, short-stay, studentenwoningen en parkeerplaatsen is het mogelijk om gebruik te maken van alle bekende verdeelmodellen. Door de doorloopsnelheid te monitoren kan de woningcorporatie voor het best passende model kiezen. Verder is het mogelijk om experimentele modellen vast te leggen en te testen.
Automatische publicatie
Woningen die door corporaties of koepels aan hun systeem worden toegevoegd, worden automatisch gepubliceerd en aangeboden in het woonruimteverdeelsysteem. Woningzoekenden krijgen deze - wanneer relevant - daardoor direct te zien binnen het persoonlijke aanbod.

Een helder dashboard

In een oogopslag
In één oogopslag heb je als woningcorporatie inzicht in de status van alle aangeboden objecten. Of dit nu van één corporatie is of binnen een hele regio. Aan de hand van deze data kun je waar en wanneer nodig op tijd bijsturen.
Tijd voor jouw klanten
Jij stelt de doelen in en de rest wordt geregeld. Als er extra informatie nodig is voor de verhuring, worden keuzes gemakkelijk gemaakt met suggesties. Deze suggesties zijn gebaseerd op de resultaten van de keuzes die in het verleden gemaakt zijn.
Kwaliteit advertenties
Hoe duidelijker en completer de woningadvertentie is vormgegeven, hoe beter de huurder kan inschatten of de woning bij hem of haar past. Ook hier worden suggesties getoond om jouw advertenties op simpele wijze te verbeteren.

Een veilig woonruimte-verdeelsysteem

Digitale toegankelijkheid
Uiteraard is ons woonruimteverdeelsysteem volledig A11Y compliant. Wij vinden dat Embrace toegankelijk moet zijn voor iedereen.
Meerdere apparaten
Alle informatie binnen Embrace Housing is toegankelijk via zowel desktop, tablet als mobiel. Woningzoekenden kunnen dan ook waar en wanneer zij dat willen in het online portaal terecht.
Online veiligheid
Wij ondersteunen authenticatie via onder andere iDIN en DigiD. Zo ervaart de woningzoekende nog meer gemak en kunnen wij zijn of haar online veiligheid garanderen.
Housing-Embrace-The-Human-Cloud

De kracht van Embrace Housing zelf ervaren?

Ontdek hoe Embrace jullie organisatie slimmer laat (samen)werken.