WoonService Regionaal

In juli 2016 is het nieuwe woonruimteverdeelsysteem met bijbehorende website van WoonService Regionaal live gegaan. Een project waar wij met trots op terugkijken en een project waarbij de easyMastch quickstart methode met succes is gebruikt. We spraken hierover met Alwin van de Griendt, medewerker bij WoonService Regionaal.

De ultieme samenwerking

Een verouderd woonruimteverdeelsysteem, dat was de aanleiding om met Qvision in gesprek te gaan. En niet alleen met Qvision. Ook anderen zijn uitgenodigd om een demonstratie te komen geven, maar zoals Alwin zelf zegt: “De keuze voor Qvision was snel gemaakt. Een no nonsense bedrijf dat duidelijk communiceert wat wel en niet kan, niks mooier maakt dan dat het is en een normaal eerlijk antwoord geeft op vragen en verzoeken.” Het project kende een doorlooptijd van 5 maanden en is daarna zonder complicaties live gegaan Het traject verliep feilloos. Alwin: “Qvision was een verademing en maakte ook de andere corporaties enthousiast om aan de slag te gaan met deze ontwikkeling.”

"Qvision is in staat om de vraag van de gebruiker om te zetten in een gedegen oplossing."

… en verder

Uitontwikkeld zijn we voorlopig nog niet! WoonService Regionaal werkt nauw samen met de andere corporaties om samen de klant nog beter te kunnen bedienen. Hoe? Alwin: “Door te digitaliseren, service te verlenen, drempels te verlagen en processen te vereenvoudigen om zodoende leegstand te verminderen.” Alwin vervolgt: “Qvision speelt hierin een belangrijke rol. Het is geen afwachtende club, maar een kartrekker die het voor elkaar krijgt alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.” En nu, twee en half jaar later, gaan we aan de slag met een studentenwebsite. Den Bosch is een studentenstad, en WoonService Regionaal wil ook de student optimaal kunnen bedienen in hun zoektocht naar een woning.

"Qvision is meer een partner dan een leverancier, en dat is een fijne gewaarwording."

Het contact tussen WoonService en Qvision verloopt uitstekend, ook na de livegang. Alwin: “Qvision is een partij waarbij het makkelijk is om in contact te komen en waarbij oplossingen voor problemen snel geboden worden.” Samen op een informele (Brabantse) manier aan oplossingen werken wordt dan ook als zeer prettig ervaren. Alwin: “Qvision is een organisatie waar alleen maar warme mensen werken, fijn zijn in de omgang, kundig en meedenkend.”

Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
No items found.