Woningcorporatie Kennemer Wonen kiest voor Umbrella

Umbrella zal de software gaan leveren voor het nieuwe Klant Informatie Centrum (KIC) van woningcorporatie Kennemer Wonen. Op maandag 30 maart werd het contract getekend.

Over Kennemer Wonen

Kennemer Wonen is een sociale huisvester in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Uitgeest en Heiloo. Kennemer Wonen staat voor beschikbaarheid en betaalbaarheid van woningen in prettige wijken en heeft ruim 10.000 huurwoningen in de regio. De woningcorporatie bouwt en verhuurt betaalbare goede woningen voor de groep klanten die vanwege financiële redenen op hen is aangewezen.

KIC voor Kennemer Wonen

Vanaf 1 september zal de organisatie via een andere structuur efficiënter zijn ingericht. Bij de verbetering van de organisatie past ook het inrichten van een Klant Informatie Centrum (KIC). Umbrella zal de software gaan leveren voor het KIC. Met behulp van Embrace Customers kan de afdeling Klantenservice van Kennemer Wonen hun klantcontact efficiënter en beter afhandelen. Er zal ook een koppeling gemaakt worden met een social intranet op basis van Embrace. Op deze manier kunnen huurders snel, goed en eenduidig geïnformeerd worden over alle zaken rondom hun woning.

Toekomstplannen

Naast het informeren van huurders kunnen huurders vanaf 2016 met behulp van de nieuwe software, zelf zaken digitaal gaan regelen met de woningcorporatie.

Omnichannel dienstverlening

Hiermee zorgen wij dat alle klantcontactkanalen via Embrace Customers worden bediend. Zowel voor de klant, als voor de eerste en tweede lijn in de organisatie.

Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
No items found.