Wierden en Borgen vol verwachting over de Umbrella-suite

De inkt van de handtekening is nog nat, maar wij zijn al voortvarend gestart bij Wierden en Borgen in het Groningse Bedum. Afgelopen donderdag 11 augustus was de kick-off. We hoorden van alle aanwezigen hetzelfde geluid: “We hebben er zin in en zijn vol verwachting over de Umbrella-suite!”

Keuze voor Umbrella

Na een selectietraject begeleid door HC&H, kiest Wierden en Borgen voor de volledige Umbrella-suite. Naast het inrichten van een interactief webportaal zullen wij een social intranet, kennisbank en een KCC- en klantapplicatie implementeren. In dit project wordt Umbrella onder andere gekoppeld met het informatiesysteem NCCW BisNoa.

Grote ambities

Wierden en Borgen heeft grote ambities met Umbrella: één van de belangrijkste doelen is de huurder centraal stellen. Bovendien wil Wierden en Borgen bekend staan als betrouwbare en benaderbare corporatie. Daarom gaat de huidige website op de kop en komt er een geheel nieuwe interactieve site met huurdersportaal voor in de plaats.

Wierden en Borgen

Wierden en Borgen verhuurt op dit moment ruim 5.000 woningen in de gemeenten Bedum, Eemsmond, Loppersum, De Marne, Ten Boer en Winsum. Op 1 januari 2017 neemt Wierden en Borgen een deel van het werkgebied van Steelande wonen over. Het gaat om ruim 1.800 woningen in de gemeente Groningen (voornamelijk in Hoogkerk en Oosterhogebrug).

Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
No items found.