Umbrella ondersteunt SallandWonen bij grote ICT-aanpassingen

SallandWonen staat aan de vooravond van een aantal grote veranderingen op het gebied van ICT: NCCW First Noa wordt vervangen door Tobias AX van Aareon en tegelijkertijd  wordt Umbrella geïmplementeerd om de dienstverlening verder te optimaliseren. Begin augustus werd het contract voor de Umbrella-suite getekend.

Het traject

Het breed opgezette ICT-project start dit najaar. Umbrella zal dan samen met SallandWonen beginnen aan de levering en inrichting van een interactief webportaal, het social intranet, kennisbank en een KCC- en klantapplicatie. Umbrella gaat begin 2017 live. Parallel aan dit  traject zal NCCW First Noa worden vervangen  door Tobias AX van Aareon.

Over SallandWonen

SallandWonen is een actieve woningcorporatie in de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe met ongeveer 5.500 woningen in haar bezit. De organisatie is in 2008 ontstaan uit de fusie met BWS Raalte en Het Saalien. Er werken ruim 60 mensen bij SallandWonen.

Over Umbrella

Wij zijn Umbrella. Wij helpen woningcorporaties met het leveren van digitale, omnichannel dienstverlening aan hun klanten. Hiervoor ontwikkelen we software en helpen we corporaties met de implementatie hiervan.

Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
No items found.