Qvision en Umbrella bundelen hun krachten

Qvision en Umbrella bundelen hun krachten: zij gaan vanaf nu samen verder als één bedrijf. De woonruimteverdelingssoftware van Qvision wordt gekoppeld aan de dienstverleningssoftware van Umbrella. Gezamenlijk vormt dit een krachtige oplossing voor het volledige dienstverleningsproces van woningcorporaties.

Dienstverlening naar een nieuw digitaal niveau

Qvision is expert op het gebied van woonruimteverdeling. Umbrella is specialist op het gebied van digitale dienstverlening. Samen willen zij de volledige dienstverlening van woningcorporaties naar een nieuw digitaal niveau tillen. Vanaf het moment dat er een woning wordt gezocht tot aan het opzeggen van de huur. De samenwerking zorgt ervoor dat beide bedrijven zich volledig kunnen focussen op hun core business zodat zij volop kunnen blijven innoveren in de sector.

Vergelijkbaar DNA

Jasper Simmer, commercieel directeur Qvision, over de aanleiding van de samenwerking: “In Umbrella zien wij een innovatieve partner met een vergelijkbaar DNA. Door de samenwerking kunnen wij ons volledig richten op de doorontwikkeling van ons woonruimteverdelingsplatform easyMatch. In combinatie met Umbrella leveren we dan een totaalpakket op het gebied van digitale en online dienstverlening.”

Ook zullen Qvision en Umbrella gaan inzetten op een naadloze integratie van hun producten die beide zijn gebaseerd op het ASP.NET framework van Microsoft.

Kloof dichten tussen woningzoekende en huurder

Gezamenlijk gaan de bedrijven de kloof tussen woningzoekende en huurder dichten, aldus commercieel directeur Umbrella, Hermen Joostens: “We zien dat er nog veel te winnen is op het gebied van digitale dienstverlening. Vooral wanneer je de volledige klantreis in het verhuurmutatieproces weet te optimaliseren. De kloof tussen woningen zoeken en een woning huren moet worden gedicht. En daar gaan wij gezamenlijk voor zorgen! Wij kijken er ontzettend naar uit dit samen met Qvision uit te breiden en zijn trots zo’n kwalitatief sterke partner aan boord te mogen verwelkomen.”

U\ME nieuwe eigenaar Qvision

Op 11 april is de overname afgerond. U\ME – de eigenaar van Umbrella – neemt alle aandelen van Qvision BV over. Zowel Qvision als Umbrella blijven onder hun eigen naam actief.

U\ME is de holding boven de succesvolle en award winnende bedrijven Umbrella en Embrace SBS. Dit zijn sterk groeiende organisaties op het gebied van gebruiksvriendelijke en klantgerichte online software. Na de overname van Qvision werken er in totaal ruim 125 medewerkers vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Bulgarije voor de holding.

Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
No items found.