NMG zet volgende stap in digitale dienstverlening: Selfservices klantportaal!

In navolging op het omnichannel CRM-systeem van Embrace heeft NMG vandaag ook een selfservices klantportaal online gebracht. Hierdoor is er wederom een grote sprong voorwaarts gemaakt in digitale dienstverlening. Deze stap markeert een nieuw tijdperk in klantgerichtheid en efficiëntie voor het bedrijf.

Met de implementatie van het selfservices klantportaal biedt NMG 24/7 gepersonaliseerde dienstverlening. Deze innovatieve technologie stelt de huurder in staat om de klantreis volledig digitaal af te wikkelen.

De toevoeging van het selfservices klantportaal stroomlijnt het proces van klantinteractie door diepgaande gepersonaliseerde klantervaringen. Alle processen van het reparatieverzoek tot aan de huuropzegging worden op maat aangeboden. Het klantportaal is gekoppeld aan REMS van Aareon. Door deze integratie wordt het klantportaal als ‘slim’ ervaren.

"De naadloze integratie met REMS van Aareon maakt ons klantportaal altijd up-to-date. Huurders hebben nu niet alleen 24/7 inzage in hun gegevens, maar kunnen deze tevens wijzigen."

Bart Brulot, directeur NMG

Hij vervolgt: “Daarnaast landen o.a. reparatieverzoeken en huuropzeggingen rechtstreeks en gestructureerd in REMS. Andersom worden statusberichten realtime aan de huurder teruggegeven.”

Het klantportaal is binnen zes (!) weken online gebracht. Door nauwe samenwerking tussen de partijen, gecombineerd met een gestandaardiseerde aanpak was dit mogelijk.

De innovatiedrang bij NMG is duidelijk merkbaar doordat het volgende project al in de steigers staat. De komende weken zal het klantportaal verder worden uitgebreid en worden onderhoudsbedrijven aangesloten via het ketenplatform van Aareon.

Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
Jelte Korf
Business Development Manager