Nieuwe collega: welkom Geert de Ridder

Per 1 september hebben we een nieuwe collega in dienst, welkom Geert de Ridder! Geert versterkt als .NET ontwikkelaar het Umbrella productteam van Ynte, Dajo, Wouter, Jonas en Jolle.

De afgelopen vijf jaar werkte Geert bij Eurofins in Heerenveen, een microbiologisch en chemisch laboratorium, waar hij heeft ondersteund bij de ontwikkeling van een eigen modulair ERP/laboratorium management systeem. Hij studeerde aan de HIO in Leeuwarden, leuk detail: hij zat in hetzelfde leerjaar als collega Remco, die productmanager van Embrace is. Geert werkt grotendeels vanaf onze vestiging in Sneek.

Gekozen voor Umbrella vanwege productontwikkeling en vernieuwende technieken

Geert heeft veel zin in zijn nieuwe uitdaging binnen Malengo / Umbrella. Wat voor hem doorslaggevend was om hier te komen werken, was doordat wij werken met vernieuwende technieken (VS2013, angularJS, signalR) en de productontwikkeling van Umbrella sprak hem hierbij in het bijzonder aan.

Over Geert: privé

In zijn vrije tijd zit Geert niet stil; rent hij niet achter zijn twee kinderen (1 en 4 jaar) aan, dan is hij graag buiten, aan het klussen of sporten (hardlopen, spinning, voetbal). Geert heeft de Elfstedentocht al meerdere keren gefietst. Welkom bij Malengo!


Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
No items found.