Nieuwe bekende gezichten in ons WoCo-team

Embrace zet stappen; na de steile groei van onze eerste jaren, willen we de komende fase stabieler, slimmer en sneller worden. We veranderen dus in rap tempo verder. Dit zie je in onze producten, manier van werken, branding én onze mensen. Zo wijzigt ook het een en ander binnen ons WoCo-team. Het kan dus het kan zijn dat je een nieuw gezicht treft of een oud contact mist. Laat ons je even op de hoogte brengen.

Allereerst verlaat Patrick Couprie de club, na een mooie tijd als accountmanager bij Qvision en later Embrace Customers. Daarnaast zwaaien we Hermen Joostens uit. Hermen maakt sinds het eerste uur onderdeel uit van Embrace en is één van onze bekendste commerciële gezichten, met name binnen de corporatiemarkt. Hij vormde samen met onder andere Martijn en Joan een belangrijke motor achter onze groei in de eerste jaren van Umbrella/Malengo. Nu een nieuwe fase van professionaliseren en standaardiseren aanbreekt, heeft Hermen besloten om Embrace te verruilen voor een nieuw avontuur. We gaan zijn kennis en flair missen en zijn hem dankbaar voor zijn inzet en rol bij de groei van Embrace!

Even voorstellen

Graag stellen we direct twee nieuwe maar óók vertrouwde gezichten aan jullie voor: Josca van Dam en Dolon Knol. Als je onze gebruikersgroep volgt of regelmatig contact met ons hebt, zullen het geen vreemden voor je zijn. Onze collega’s Dolon en Josca willen zich toch graag nog even voorstellen:

Dolon Knol

Hoi! Ik ben Dolon Knol, sinds januari van dit jaar actief als Accountmanager voor Embrace Customers, maar geen onbekende bij Embrace, want datzelfde werk heb ik ook al een aantal jaar gedaan voor Embrace Social. Ik ben dol op techniek, ‘de inhoud’ en begrijpen hoe dingen samenhangen en -werken en zet dat ook graag in om met jullie tot een passende inzet van Customers te komen! Benieuwd naar meer? Ik drink graag een (virtuele) kop koffie!

Ben je benieuwd hoe de laatste ontwikkelingen binnen Customers en Housing eruit zien? Je volgt de laatste ontwikkelingen hier of plan een kennismaking in met Thijs of Dolon!

Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
Dolon Knol
Accountmanager
Thijs Hekman
Accountmanager