Met SPIE-ICS op Social Business Expeditie

SPIE-ICS ontwerpt, bouwt, implementeert en beheert infrastructuren op het gebied van connectiviteit, datacenters, fysieke beveiliging en klantspecifiek passief LAN-beheer.

In de zomer ontwikkelt SPIE-ICS samen met Embrace SBS een interactief intranet dat medio september live zal gaan. In de nabije toekomst wil SPIE-ICS haar partners en klanten ook aansluiten op het intranet om eerder en beter op hun vragen in te kunnen spelen en via co-creatie betere klantoplossingen te kunnen leveren.

Social Business Expeditie

Om de intranet behoeften van collega’s te peilen, is Embrace SBS aangesloten bij de SPIE-ICS Social Business Expeditie. De leden van de expeditie implementeren via co-creatie social ideeën binnen de organisatie.

Inmiddels hangen binnen SPIE-ICS twaalf narrowcasting schermen die collega’s op de hoogte houden van de laatste interne en externe ontwikkelingen.

Een ander initiatief is dat SPIE-ICS sinds kort actief is op LinkedIn, Facebook en Twitter om via meerdere kanalen in contact te blijven met haar stakeholders.

Gebruikersonderzoek om wensen te achterhalen

Op basis van 1-op-1 interviews met leden van de expeditie zijn de wensen voor het intranet geïnventariseerd. De uitkomsten hebben bepaald hoe het intranet er grafisch en functioneel komt uit te zien. Daarnaast is in een tweetal expedities nagedacht over de inrichting van klantteams op het intranet om klanttevredenheid en andere KPI’s te kunnen monitoren en verbeteren.

De bouw van het nieuwe intranet is gestart. Wij zijn blij om op deze expeditie mee te mogen!

Foto: ballonnenactie van SPIE-ICS, meer informatie over de zomeractie kun je lezen op de Facebookpagina van SPIE-ICS

Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
No items found.