Maaskoepel spreekt de intentie uit tot contractverlenging Embrace

-Persbericht-

Wij zijn trots dat wij kunnen mededelen dat Maaskoepel de intentie heeft uitgesproken weer voor een periode van 5 jaar het contract met Embrace te willen verlengen. Dinsdag 10 november 2020 tekenden Martijn Weesjes (Embrace) en Annemarieke van Ettinger-van Herk (Maaskoepel), onder toeziend oog van de betrokken medewerkers, de intentieovereenkomst.

Waarom moeilijk doen als het ook samen kan?! Na 5 enerverende jaren verklaren we elkaar vandaag opnieuw de ‘liefde’. Samen zetten we de volgende stap.

Maaskoepel is een overkoepelende organisatie van woningcorporaties in de regio Rotterdam. Onder de naam WoonnetRijnmond verzorgt Maaskoepel de gezamenlijke uitvoering van woonruimtebemiddeling voor de 23 aangesloten woningcorporaties. Via een online woningzoekendenportaal worden jaarlijks de reacties van 150.000 woningzoekenden verwerkt.

De stichting Urgentiebepaling Woningzoekenden Rijnmond (SUWR) wijst op basis van de geldende urgentieregels (sociale) huurwoningen toe aan huurders binnen de gemeenten Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Capelle aan den IJssel. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de urgentiemodule binnen de software van Embrace. Dit zorgt ervoor dat efficiënter kan worden samengewerkt tussen de aangesloten woningcorporaties en de deelnemende gemeenten.

In de toekomstvisie van Embrace is er volop aandacht voor de doorontwikkeling van de software. Hiermee willen wij Maaskoepel ondersteunen om te anticiperen op de toekomst. Deze volgende fase gaan wij in als partners, zodat wij van elkaars expertise gebruik kunnen maken. Dit doen wij ambitieus, vol vertrouwen en met een open vizier. Samen waarde toevoegen voor de woningzoekende!

Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
No items found.