KCC voor Laurentius Wonen

Voor Laurentius implementeerden wij begin vorige maand het KCC en de kennisbank van Umbrella. Met behulp van Umbrella kan de afdeling Klantenservice van Laurentius hun klantcontact efficiënter en beter afhandelen, doordat Umbrella fungeert als een paraplu over hun bestaande systemen.

Over Laurentius

Laurentius is een woningcorporatie in Breda die 8.000 woningen beheert. Laurentius biedt goede en betaalbare huisvesting te bieden aan mensen van jong tot oud, vooral aan mensen met een smalle beurs en aan mensen die voor hun huisvesting bijzondere aandacht en zorg nodig hebben.

KCC voor Laurentius

Laurentius werkt met het KCC van Umbrella. Umbrella is gekoppeld aan Tobias (van Aareon), onder andere voor de weergave en het kunnen wijzigingen van klantgegevens. Umbrella is gekoppeld aan de telefoniecentrale BroadSoft, geïmplementeerd door Mtel. Brieven die naar de huurders worden verstuurd, worden vanuit ShareWorx weergegeven in Umbrella.

Toekomstplannen

Voor Laurentius zijn we inmiddels aan de slag met de vernieuwing van de website. Op de planning staan ook nog de implementatie van het huurdersportaal en de implementatie van het social intranet van Embrace. Dit awardwinning social intranet draait al bij woningcorporaties Accolade, Actium wonen, Acantus, Lefier, Mijande wonen en Elkien.

Omnichannel dienstverlening

Hiermee zorgen wij dat alle klantcontactkanalen via Umbrella worden bediend. Zowel voor de klant, als voor de eerste en tweede lijn in de organisatie.

Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
No items found.