Embrace opnieuw winnaar van een FD Gazellen Award

Voor de tweede keer op een rij hebben wij de FD Gazellen Award gewonnen! Dit betekent dat we tot één van de 47 snelst groeiende bedrijven in Noord-Nederland behoren. Embrace stijgt met 4 plekken naar nummer 5 in de ranglijst. Vorig jaar stonden we dus nog op plek 9.

Op dinsdag 7 november vond de uitreiking van de FD Gazellen Awards plaats in theater Tamboer te Hoogeveen. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf drie jaar achtereen 20 procent groeien en financieel gezond zijn.

FD Gazellen Award is bekroning op het harde werk

De snelle omzetgroei bezorgde ons vorige maand nog een notering in de Deloitte Technology Fast50. Erik Dokter, CEO van Embrace, is blij: “We zijn supertrots dat we voor de tweede keer op een rij de FD Gazellen Award winnen. Het is een mooie bekroning op al het harde werk dat we met 85 enthousiaste mensen verzetten. Met z’n allen werken we aan een gebruikersvriendelijke digitale werkplek, zodat organisaties als Meldkamer Noord-Nederland, Omrop Fryslân en De Brauw Westbroek hun werk en communicatie efficiënt kunnen inrichten.”

Vorig jaar tijdens de awards:

Meer dan 200 klanten

Embrace ondersteunt professionals in- en extern met een platform voor grootschalige interactie en samenwerking. Dagelijks werken er ongeveer 220.000 mensen uit meer dan 200 verschillende organisaties met de digitale werkplek. Van zorgaanbieder tot zakelijke dienstverlener, van lokale gemeente tot internationale speler: binnen iedere branche faciliteert de standaardoplossing bij het inrichten van (interne) communicatie, kennismanagement en samenwerken. Wil je meer te weten komen over hoe een digitale werkplek jouw organisatie verder kan helpen? Ga dan naar onze social intranet kennisbank.

FD Gazellen

De FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad. Landelijk mogen 754 bedrijven zich FD Gazelle noemen. In het Noorden zijn dit jaar 47 FD Gazellen. Met de award zet het dagblad de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de schijnwerpers.

Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
No items found.