Duurzaam partnership EmbraceSBS en Mixit

Onlangs zijn Mixit en EmbraceSBS een duurzaam partnership overeengekomen. Mixit gaat exclusief Embrace vertegenwoordigen in het westen van het land. Daarnaast kan Mixit klanten van Embrace met specifieke behoeften en klanten die zich in specifieke markten bevinden ondersteunen.

Waarom kiest Mixit voor Embrace als partner? ”Embrace heeft dezelfde filosofie als het gaat om het inzetten van social- en productiviteitstooling. Daarnaast is het Embrace platform een hele goede standaard met eenvoudige koppelmogelijkheden naar Office365 en andere applicaties’, aldus Jean Pierre Martens van Mixit. ‘’Maar nog belangrijker is dat het platform medewerkers optimaal kan ondersteunen en verbinden doordat de look en feel laagdrempelig zijn en er met behulp van widgets specifieke informatie of functionaliteiten aan doelgroepen aangeboden kan worden. Door het inzetten van Embrace hoeven we niet voor elke klant een maatwerk oplossing neer te zetten.’’

Frank Smit van Embrace: “We hebben voor de samenwerking met Mixit gekozen omdat de culturen van beide organisaties perfect op elkaar aansluiten. Daarnaast beschikt Mixit over een hoog kennisniveau op het gebied van social business en vullen we elkaar goed aan.”

Mixit heeft Embrace al bij diverse klanten ingezet. Zo is het nieuwe intranet voor Stichting Aids Fonds – STOP AIDS NOW! – Soa Aids Nederland een combinatie van Embrace met Umbraco CMS. Embrace maakt het mogelijk voor medewerkers om met elkaar samen te werken in teams en informatie met elkaar te delen. Mixit zet het samenwerk- en interactieplatform verder al in bij onder andere Waternet, Albert Schweitzer ziekenhuis en MPS.

Door dit partnership kunnen nog meer klanten gebruik gaan maken van Embrace. Ook zal Mixit input leveren voor de doorontwikkeling van het product en zullen we gezamenlijk innoveren in de aanpak en implementatie methodiek.

Wil je Embrace liever van binnen bekijken? 

Meer weten over dit onderwerp?

Vraag het onze specialisten!
No items found.