Skip to content

Vraag het de experts

Embrace Workspace maakt het medewerkers gemakkelijk om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en om samen te werken met collega’s. Dit social intranet ligt aan de basis van de digitale werkplek van morgen. Verzamel ideeën en perspectieven van de experts en creëer een eigen kennisbank.

Embrace workspace interfaces
The Human Workspace

Embrace Workspace is het kloppende hart van de organisatie. Weet wat er speelt, deel informatie en werk samen aan een project.

Beste kennisbank

De mensen binnen jouw organisatie vormen gezamenlijk een gigantische kennisbank. Kennis gaat niet verloren en is makkelijk vindbaar.

Snelle onboarding

Met Workspace vinden nieuwe werknemers snel hun weg binnen de organisatie. Ze kunnen zich gemakkelijk voorstellen en inlezen.

Workspace-Embrace The Human Cloud

De menselijke digitale werkomgeving

Persoonlijke start van de dag
Embrace Workspace is de plek waar je je dag begint. Met het social intranet ben je direct op de hoogte van het laatste nieuws binnen de organisatie, kun je samenwerken in groepen en vragen stellen aan de experts: jouw collega’s.
Controle over je werk
Of je nou onderweg bent of op gewoon kantoor zit, je hebt altijd toegang tot je digitale werkplek. Je kunt taken gestructureerd afstrepen, krijgt via de Microsoft 365-koppeling direct inzicht in afspraken en e-mails en kunt overleggen met collega’s.
Integraal samenwerken
Maak een groep aan voor jouw multidisciplinaire team; met mensen van binnen of buiten de organisatie. Beheer alle informatie, communicatie en documentatie op één plek.

De Omgevingsdienst Groningen (ODG) werkt sinds het voorjaar van 2020 met hun social intranet. We spraken met Elze Elzes en…

De Omgevingsdienst Regio Nijmegen heeft sinds 2014 een social intranet. Wat is er in die tijd veranderd? En hoe zorgt…

Iedereen beschikt over relevante input op het gebied van kennis, ideeën en ervaring. Input waarmee je, als je die met…

In 2019 nam zorgorganisatie Present een nieuw social intranet in gebruik. Het grootste doel daarbij: verbinding. Kwam die er? En…

400+ organisaties werken dagelijks met Embrace

Know-how and know who

Kennisconnector
Met de kennisconnector weet je precies welke kennis binnen de organisatie aanwezig is en wie de experts zijn. Vul jouw kennis, vaardigheden en ervaring in en help jouw collega’s met jouw expertise.
Match vraag en antwoord
Heb je een vraag en weet je niet welke persoon binnen de organisatie het antwoord weet? Stel de vraag op jouw persoonlijke tijdlijn of binnen een groep en ontvang het juiste antwoord van de juiste persoon.
Experts buiten de organisatie
Werk je samen in projectgroepen met externe professionals? Geef ze een afgeschermd gebruikersaccount binnen Workspace en vergaar kennis van experts buiten de organisatie.
Workspace-Embrace The Human Cloud

Leer de organisatie kennen

Know-who in de organisatie
Met Workspace leer je al snel de organisatie kennen. Met behulp van het organogram zie je gelijk hoe de bedrijfsstructuur georganiseerd is.
Agenda en nieuwsberichten
Bij het openen van Workspace is het direct duidelijk welke events er de komende tijd op de planning staan. Zowel de agenda als nieuwsberichten bieden de mogelijkheid om vanuit de organisatie te communiceren aan welke activiteiten kan worden deelgenomen.
Weten en regelen
Alle informatie die nodig is om bij de organisatie te werken is voor handen. Je vindt eenvoudig informatie met betrekking tot werkzaamheden, processen, arbeidsvoorwaarden en meer algemene gegevens, zoals contactgegevens, locaties en afdelingen.

Veiligheid en toegankelijkheid

Digitale toegankelijkheid
Uiteraard is ons social intranet volledig A11Y compliant. Wij vinden dat Embrace toegankelijk moet zijn voor iedereen.
Op kantoor of onderweg
Embrace Workspace is toegankelijk via zowel desktop, tablet als mobiel. Medewerkers kunnen dan ook waar en wanneer zij dat willen via het social intranet samenwerken en informatie opvragen.
Eén keer inloggen
Dankzij single sign-on hoeven medewerkers slechts één keer in te loggen om gebruik te maken van het intranet en van alle gekoppelde applicaties. Wel zo gemakkelijk.
Workspace-Embrace The Human Cloud

De kracht van Embrace Workspace zelf ervaren?

Ontdek hoe Embrace jullie organisatie slimmer laat (samen)werken.