Skip to content

Sociaal intranet: jouw digitale werkplek

Embrace Social maakt het medewerkers gemakkelijk om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen en om samen te werken met collega’s. Dit social intranet ligt aan de basis van de digitale werkplek van morgen. Verzamel ideeën en perspectieven van de experts en creëer een eigen kennisbank.

The Human Workspace

Embrace Social is het kloppende hart van de organisatie. Weet wat er speelt, deel informatie en werk samen aan een project.

Beste kennisbank

De mensen binnen jouw organisatie vormen gezamenlijk een gigantische kennisbank. Kennis gaat niet verloren en is makkelijk vindbaar.

Snelle onboarding

Met Social vinden nieuwe werknemers snel hun weg binnen de organisatie. Ze kunnen zich gemakkelijk voorstellen en inlezen.

Workspace-Embrace The Human Cloud

De menselijke digitale werkomgeving

Persoonlijke start van de dag
Embrace Social is de plek waar je je dag begint. Met het social intranet ben je direct op de hoogte van het laatste nieuws binnen de organisatie, kun je samenwerken in groepen en vragen stellen aan de experts: jouw collega’s.
Controle over je werk
Of je nou onderweg bent of op gewoon kantoor zit, je hebt altijd toegang tot je digitale werkplek. Je kunt taken gestructureerd afstrepen, krijgt via de Microsoft 365-koppeling direct inzicht in afspraken en e-mails en kunt overleggen met collega’s.
Integraal samenwerken
Maak een groep aan voor jouw multidisciplinaire team; met mensen van binnen of buiten de organisatie. Beheer alle informatie, communicatie en documentatie op één plek.

Uitvoeringsorganisatie Duo+ zet zich in voor de dienstverlening van de gemeentes Ouder-Amstel, Diemen en Uithoorn. Voor de 1.000 medewerkers van…

Stel je voor: hele waslijsten aan applicatie-icoontjes. Scrollen, scrollen en nog eens scrollen omdat het gros ervan niet relevant is…

Microsoft Office 365 is een veelzijdig pakket. Gekoppeld aan een social intranet heb je er als organisatie goud mee in…

400+ organisaties werken dagelijks met Embrace

Sociaal intranet
brengt samen

Kennisconnector
Met de kennisconnector weet je precies welke kennis binnen de organisatie aanwezig is en wie de experts zijn. Vul jouw kennis, vaardigheden en ervaring in en help jouw collega’s met jouw expertise.
Match vraag en antwoord
Heb je een vraag en weet je niet welke persoon binnen de organisatie het antwoord weet? Stel de vraag op jouw persoonlijke tijdlijn of binnen een groep en ontvang het juiste antwoord van de juiste persoon.
Experts buiten de organisatie
Werk je samen in projectgroepen met externe professionals? Geef ze een afgeschermd gebruikersaccount binnen Social en vergaar kennis van experts buiten de organisatie.
Workspace-Embrace The Human Cloud

Leer de organisatie kennen

Know-who in de organisatie
Met Embrace Social leer je al snel de organisatie kennen. Met behulp van het organogram zie je gelijk hoe de bedrijfsstructuur georganiseerd is.
Agenda en nieuwsberichten
Bij het openen van Social is het direct duidelijk welke events er de komende tijd op de planning staan. Zowel de agenda als nieuwsberichten bieden de mogelijkheid om vanuit de organisatie te communiceren aan welke activiteiten kan worden deelgenomen.
Weten en regelen
Alle informatie die nodig is om bij de organisatie te werken is voor handen. Je vindt eenvoudig informatie met betrekking tot werkzaamheden, processen, arbeidsvoorwaarden en meer algemene gegevens, zoals contactgegevens, locaties en afdelingen.

Een veilige digitale werkplek

Digitale toegankelijkheid
Uiteraard is ons social intranet volledig A11Y compliant. Wij vinden dat Embrace toegankelijk moet zijn voor iedereen.
Op kantoor of onderweg
Embrace Social is toegankelijk via zowel desktop, tablet als mobiel. Medewerkers kunnen dan ook waar en wanneer zij dat willen via het social intranet samenwerken en informatie opvragen.
Eén keer inloggen
Dankzij single sign-on hoeven medewerkers slechts één keer in te loggen om gebruik te maken van het intranet en van alle gekoppelde applicaties. Wel zo gemakkelijk.
Workspace-Embrace The Human Cloud

De kracht van Embrace Social zelf ervaren?

Ontdek hoe Embrace jullie organisatie slimmer laat (samen)werken.

Een intranet is een digitale verzamel- en/of ontmoetingsplek voor jouw organisatie. Wat het sociaal maakt, is de interactie: in plaats van dat er alleen top-down gecommuniceerd wordt, kunnen hier alle collega’s berichten plaatsen en actief deelnemen aan het intranet.

Met een social intranet creëer je een plek waar je de betrokkenheid van medewerkers met je organisatie kunt stimuleren, bekendheid met de bedrijfsstrategie kunt vergroten, kennisdeling en samenwerking kunt bevorderen en werkinstructies kunt verspreiden. Zo vergroot een social intranet de verbondenheid van je collega’s met elkaar én de organisatie en draagt het bij aan transparante(re) interne communicatie.

Een goed intranet vervult de wensen en behoeften van je organisatie en je collega’s. Daarom is het belangrijk om deze goed in kaart te brengen en daar het doel van je social intranet op af te stemmen. Aan dit doel koppel je KPI’s (kritieke prestatie indicatoren), zodat je kunt meten en daarmee inzichtelijk kunt maken in hoeverre je intranet dit doel bereikt. Daarnaast is het zinvol om feedback op te halen bij je collega’s, zodat je ook weet hoe het intranet ervaren wordt. Dankzij deze resultaten weet je dan of het intranet ook doet wat het moet doen en dus een goed intranet is.