Skip to content

Wat kan het allemaal?

Lees hier welke functionaliteiten Housing biedt 

Snelle verhuur en vlotte doorstroming

Met Embrace Housing weet je wat er nodig is om een woning snel te verhuren. De rest wordt automatisch geregeld.

In een oogopslag zichtbaar wat de status is van alle objecten van een corporatie of binnen een regio.

Met de complexenmodule is het mogelijk om te adverteren en reactie te verzamelen per complex of op clusterniveau. Dit is ideaal bij het verdelen van bijvoorbeeld een nieuwbouwproject.

Gebruik slimme logica om brieven efficiënt te genereren, bijlagen dynamisch toe te voegen en configureer nieuwe samenvoegvelden.

Toewijzing gaat op basis van alle bekende verdeelmodellen. Verder is het mogelijk om nieuwe verdeelmodellen te onderzoeken, te testen en uiteindelijk te gebruiken.

Je hebt al het gereedschap tot de beschikking om succesvol te kunnen bemiddelen. Hierbij kun je denken aan: groepsbezichtigingen, multi-aanbieding, interessepeiling, groepsaanbieding en nog vele meer.

Van het zoeken naar tot het vinden van een woning kan de woningzoekende direct zelf aan de slag. De interface is volledig gepersonaliseerd.

Nadat een woningzoekende op een huis reageert, regelt het geautomatiseerde systeem de rest. Hierdoor stijgt de klanttevredenheid en neemt het aantal handmatige acties van de woonconsulenten af.

Door Embrace Housing te koppelen met Embrace Portals ontstaat een optimale, naadloze klantreis. Wanneer de woningzoekende een huurder wordt, behoudt hij zijn account en kan hij direct informatie opvragen over de huur, betalingen of over de woning.