Embrace Gebruikersdag Customers & Housing programma

Datum
9/4/24
Tijd
9:30-16:00
Locatie

Apenheul

Meer inspiratie

Haal ideeën op die je dienstverlening verder helpen

Meer inzicht

Laat je meenemen in een diepe duik in onze software

Meer kennis

Wissel tips, tricks en ervaringen uit met andere gebruikers

Het programma

De gebruikersdag van Embrace is een geheel verzorgde dag inclusief lunch. Schrijf je in voor twee van de volgende kennissessies:

💡 Sessie 1: Leer van Wooncompagnie en Intermaris
Laat je inspireren door Wooncompagnie en Intermaris tijdens deze sessie. Je hoort hoe Embrace ‘buiten de deur’ wordt gebruikt bij Wooncompagnie en hoe doorlopend optimaliseren en uitbreiden een plek hebben gekregen in de hele organisatie door hét verbeterteam bij Intermaris.
Of je nu net live bent of al langer vertrouwd bent met de software van Embrace, deze sessie biedt voor iedereen bruikbare tips en waardevolle inzichten.

💡 Sessie 2: Omnichannel klantcontact met Embrace
Ontdek de kracht van omnichannel klantcontact tijdens deze sessie. Leer hoe onze klantcontactsoftware kan worden gekoppeld aan diverse kanalen zoals webchat, e-mail, telefonie, Facebook en WhatsApp om de communicatie met jouw klanten te verbeteren.

💡 Sessie 3: Co-creatie tussen Lefier en Embrace: leefbaarheidsdossiers in Customers
Lefier kampte met de uitdaging om complexe leefbaarheidsproblematiek op een goede en uniforme manier af te handelen. Daar kwam veel bij kijken; 80 collega’s, verschillende teams en werkwijzen, templates, melders, veroorzakers, communicatie, het juridische aspect, de doorlooptijd. Én een systeem die dit allemaal ondersteunt. Samen gingen we aan de slag in een co-creatietraject.

Inmiddels is Lefier live met leefbaarheidsdossiers binnen Customers. Tijdens deze sessie vertellen we je hier meer over.

💡 Sessie 4: Digitale inkomensverklaring
Het is eindelijk zover: alle woningcorporaties mogen nu gebruik maken van de digitale inkomensverklaring. Via MijnOverheid kunnen woningzoekenden hun inkomensgegevens eenvoudig, snel en veilig delen met woningcorporaties. Embrace sloot als eerste softwareleverancier een aantal woningcorporaties aan op deze koppeling. We delen graag onze ervaringen, de voordelen en de nadelen met jullie.
Vooral interessant voor: Housing klanten

💡 Sessie 5: Datagedreven werken met Embrace

Embrace streeft ernaar om klanten en BI-integratiepartijen een best-practice oplossing te bieden op het gebied van BI. Ons doel? Betere integratie van BI-informatie en het stimuleren van datagedreven werken.

De afgelopen periode hebben we flinke stappen gezet in deze missie, en… er zit nog veel meer in de pijplijn! Tijdens deze sessie:

  • Informeren we je over onze nieuwste ontwikkelingen en de voordelen die deze voor jou kunnen opleveren.
  • Reserveren we tijd voor interactie en zal er tijd zijn waarin experts ideeën en ervaringen delen op het vlak van BI en datagedreven werken.
  • Brainstormen we samen over nieuwe toepassingen van data-analyse binnen de sector.

We nodigen je van harte uit om vooraf suggesties te delen over onderwerpen die je interesseren. Zo zorgen we voor een inspirerende en interactieve sessie die aansluit bij jouw behoeften. Voor meer informatie of het doen van suggesties kun je contact opnemen met Dolon Knol of Dajo Hein.

We verwelkomen je graag om 11.00u en we eindigen met een drankje om 15.30u