Skip to content

Verbindend voor de zorg

Embrace is de digitale werkplek, die jouw collega’s verbindt en zorgt dat ze met de meest actuele kennis op pad kunnen.

Altijd dichtbij

Met Embrace zijn je collega’s altijd dichtbij. Of jij nu onderweg bent of bij een cliënt thuis zit, je hebt eenvoudig toegang tot kennis, documentatie en andere experts binnen de organisatie.

Op de hoogte

Altijd de beschikking over de meest relevante en meest actuele informatie. Of het nu gaat om protocollen, kwaliteitsdocumenten of om de ervaring van collega’s.

Get on board

Verbind je collega’s in no time met jouw organisatie. Social is de perfecte onboarding-tool waarmee nieuwe medewerkers snel de organisatie en hun nieuwe collega’s leren kennen.

Een digitale werkplek

Gratis e-book met social intranet best practices en klantcases voor de zorg sector. Je wenst dat medewerkers elkaar vinden, met elkaar in gesprek gaan en hun kennis delen. In hoeverre is het social intranet van Embrace de oplossing voor deze vraagstukken?

Een digitale werkplek voor de zorg
Embrace Zorg

Altijd verbonden, altijd dichtbij

Collega’s en teams
Samenwerken met collega’s was nog nooit zo eenvoudig. Vraag om informatie, beantwoord vragen en werk tegelijkertijd in hetzelfde document. Ook al ben jij ver weg, je collega’s en je team zijn altijd dichtbij.
Veilig toegankelijk
Of je nu op kantoor werkt of de hele dag onderweg bent, met Embrace heb je overal veilig toegang tot het platform. Het inloggen is zeer eenvoudig, ook op locatie. Om helemaal van een veilige inlog verzekerd te zijn, is het mogelijk om two factor authentication te integreren.
Mobiel
Embrace kan door (zorg-) medewerkers gebruikt worden op verschillende apparaten. Wissel je gedurende dag tussen desktop, tablet of mobiel? Geen probleem. Op al deze apparaten heb je toegang tot jullie omgeving.

400+ organisaties werken dagelijks met Embrace

Altijd op de hoogte

Deel kennis
Het delen van kennis gaat met Embrace als vanzelf. Of het nu gaat om themapagina’s waarbinnen alle kwaliteitsdocumenten en protocollen overzichtelijk verzameld zijn. Of dat het gaat om het inwinnen van kennis en ervaring van collega’s.
Handboeken en protocollen
Social biedt een handboekensysteem waarmee je alle protocollen en werkinstructies snel kunt vinden en gemakkelijk kunt inzien.
Tijdlijn en nieuws
Tijdlijn en nieuws Embrace is de digitale werkplek waar je je dag begint. Dankzij de tijdlijn en nieuwsberichten weet je precies wat er op dat moment binnen de organisatie speelt.

Get on board in no time

Weten en regelen
Nog voordat een nieuwe medewerker aan zijn of haar eerste werkdag begint, is er al een profiel aangemaakt. Via de kennisgids weet je al snel hoe de meeste algemene processen binnen de organisatie geregeld zijn.
Kennismaken
Met Embrace leer je de organisatie snel kennen. Stel jezelf voor, laat weten wat je gaat doen en direct zul je contact hebben met nieuwe collega’s. Binnen groepen leer je de organisatie en de afdelingen beter kennen. Wie er in de groep zitten, wat hun rol daarin is en de nodige documentatie om het werk goed te kunnen uitvoeren.
Wie weet wat?
Via het profiel van collega’s kom je erachter wat hun functie is en wat zij doen. In groepen kun je met deze collega’s overleggen en samen aan projecten of documenten werken. Ook wat betreft ‘wie weet wat’ speelt de kennisconnector een grote rol. Zoek op een bepaald kennisgebied of vaardigheid en je weet wie je moet aanspreken om antwoorden op je vragen te krijgen.
Embrace Zorg

Veilig en toegankelijk

Digitale toegankelijkheid
Uiteraard is ons social intranet volledig A11Y compliant. Wij vinden dat Embrace toegankelijk moet zijn voor iedereen.
Op kantoor of onderweg
Embrace Social is toegankelijk via zowel desktop, tablet als mobiel. Medewerkers kunnen dan ook waar en wanneer zij dat willen via het social intranet samenwerken en informatie opvragen.
Eén keer inloggen
Dankzij single sign-on hoeven medewerkers slechts één keer in te loggen om gebruik te maken van het intranet en van alle gekoppelde applicaties. Wel zo gemakkelijk.

Dit zeggen klanten over Embrace

"Embrace is een klantvriendelijke organisatie die graag meedenkt en bereid is om net die ene extra stap te zetten. Daardoor hebben we nooit het gevoel dat we met een kluitje het riet in worden gestuurd."
- HVO-Querido
"De updates gaan bij ons altijd van een leien dakje en het contact met Embrace verloopt prima. Onze vragen en eventuele problemen handelen ze snel en adequaat af. Kortom: een fijne samenwerking!"
- Antonius Zorggroep Sneek

De kracht van Embrace zelf ervaren?

Ontdek hoe Embrace jullie organisatie slimmer laat (samen)werken.