Skip to content

Embrace - The Human Cloud

Wij zijn Embrace – The Human Cloud. Met onze software helpen wij organisaties bij het automatiseren van processen en het ontsluiten van kennis. Wij leggen graag betekenisvolle verbindingen tussen mensen. Slimme technologie helpt je organisatie vooruit, maar kan dit niet zonder de kennis en ervaring van mensen.

Embrace the human cloud over ons

Wij zijn Embrace

We gaan tot het uiterste voor onze klanten. Altijd, elke dag, voor elke klant. Onze software maakt hen succesvol.

We zijn razendsnel. Onze klanten krijgen vandaag wat ze morgen nodig hebben – en wat onze concurrenten pas volgende week bedenken.

We vinden dat design ertoe doet. Lelijke software werkt niet. We willen dat gebruikers blij van ons worden.

We zijn professionals. Voor onze klanten is goede, gebruiksvriendelijke software onmisbaar. Daarom staan we altijd voor ze klaar.

We vormen samen een geavanceerde kennisbank van slimme denkers en daadkrachtige doeners. Met elkaar maken we het verschil.

Wij zijn The Human Cloud. We leggen betekenisvolle verbindingen. Verbindingen van mens tot mens.

Levende kennisbank

Iedere organisatie beschikt over een geavanceerde kennisbank – zo ook die van jou. Een reservoir vol informatie en ervaring, dat zich al jaren vult. Een kennisbank die razendsnel antwoorden vindt vanuit persoonlijk inzicht en ervaring. De plek waar je experts kunt raadplegen. Wij noemen die kennisbank: The Human Cloud.

Betekenisvolle verbindingen

Op de momenten dat mensen het verschil moeten maken, moet elke organisatie direct kunnen putten uit zijn eigen Human Cloud. Om snel relevante antwoorden te vinden en tot onderscheidende oplossingen en hoogstaande dienstverlening te komen.

Embrace The Human Cloud - Over ons 03
Embrace The Human Cloud - Over ons 04

The Human Cloud

Wij maken software. Niet zomaar software: mooie software die processen slim digitaliseert, supersnel relevante antwoorden geeft, waar nodig menselijke kennis inschakelt en van elke transactie en iedere dialoog leert. Software die jou verder brengt.

Wat voor mensen werken
bij Embrace?

Embrace The Human Cloud - Over ons 07
Nuchter

We gáán ervoor. Zelfs op maandagochtend. We kennen elkaars voornaam, en ook die van jou. En we zeggen waar het op staat.

Embrace The Human Cloud - Over ons 09
Flexibel

Think big, act small. De grootste plannen stellen we elke dag bij. Van agile, Scrum en SAFe maken we ons eigen Embrace-model.

Embrace The Human Cloud - Over ons 05
Trots

Op onze software. Op onze klanten. Op onze verhalen en op onze mensen. We zijn trots op wie we zijn en op wat we doen.

Embrace The Human Cloud - Over ons 06
Team

Samen staan we sterker. Weten we meer dan één en gaan we sneller. Niet altijd makkelijker, wel altijd beter. Én leuker.

Wil jij werken bij Embrace?

Dan kom je terecht bij een club van 150 nuchtere enthousiastelingen met passie voor tech en liefde voor mensen. Dus da’s best begrijpelijk, dat je dat wilt! Wat wij zelf willen? We willen op kop. Vandaag bieden wat onze klanten morgen nodig hebben en anderen pas volgende week bedenken. Bouw jij mee aan onze Human Cloud?

Embrace The Human Cloud - Over ons 10

De kracht van Embrace zelf ervaren?

Vraag vrijblijvend een demo aan