22 maart 2022: CorporatieGids LIVE Kennisdag

Datum
22/3/22
Tijd
9:30-15:00
Locatie

Expo, Houten

De CorporatieGids LIVE Kennisdag 2022 is één dag waarop leveranciers en adviseurs met focus op de corporatiesector leerzame en interessante kennissessies verzorgen.

Dit is het perfecte moment voor vorporatiemedewerkers die op een efficiënte manier kennis willen opdoen. Handig, op één dag meerdere kennissessies achter elkaar bijwonen, zeker wanneer je aan het oriënteren bent op adviesdiensten of oplossingen voor jouw woningcorporatie. En tussendoor natuurlijk heerlijk netwerken met collega’s van andere corporaties, adviseurs en leveranciers.

Embrace Kennissessie: Co-creatie

Samen innoveren, zorg dat je er klaar voor bent. In de Embrace kennissessie “Co-creatie: Samen innoveren, zorg dat je er klaar voor bent” om 11:00 vertellen we je graag hoe.

Samen met andere collega-corporaties innoveren is natuurlijk geweldig efficiënt, leerzaam en leuk, maar hoe zorg je dat je ook snel (en doorlopend) tot resultaat komt? Veel zit in de juiste voorbereiding, de juiste tools en een goede aanpak.

Aan de hand van voorbeelden van Verwelkomen nieuwe huurder, Leefbaarheidsdossiers en Virtual agents vertellen wij je hoe.

Samen tot resultaat komen zit in de juiste voorbereiding, de juiste tools en een goede aanpak.

Over de CorporatieGids LIVE Kennisdag

De kennissessies duren 45 minuten en zijn per aandachtsgebied gegroepeerd en volgtijdelijk gepland. Je kunt je zo mooi een beeld vormen van de verschillende visies, producten en diensten.

De voordelen op een rij:

  • op één dag de mogelijkheid om LIVE meerdere kennissessies van leveranciers en adviseurs te bezoeken;
  • snel en geordend kennis opdoen waarvoor anders meerdere afspraken noodzakelijk zijn;
  • netwerken;
  • koffie, thee, lunch inbegrepen;
  • GRATIS!

Aanmelden

Hoewel de toegang gratis is, moet je je wel van tevoren aanmelden. Doe dit uiterlijk maandag 21 maart 12:00 op de website van CorporatieGids via onderstaande button.

Reglement CorporatieGids LIVE Kennisdag:
– Aanmelden is alleen mogelijk voor medewerkers (in loondienst) van woningcorporaties.
– CorporatieGids accepteert uitsluitend aanmeldingen met een geldig e-mailadres van woningcorporaties.
– Na controle van je inschrijving krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van CorporatieGids.