19 mei 2022: Demo Kennisconnector

Datum
19/5/22
Tijd
14:00-15:30
Locatie

Online

Tijdens deze demosessie maak je kennis met onze Kennisconnector. Deze module helpt collega’s effectiever samen te werken.

Met een sociaal intranet van Embrace zijn professionals beter geïnformeerd en kunnen zij effectiever samenwerken, onder andere door elkaar op eenvoudige en laagdrempelige manier online te vinden én met elkaar te communiceren. De Kennisconnector van Embrace ondersteunt hierbij.

Dit is de Kennisconnector

Met de Kennisconnector kun je een grondige inventarisatie maken van kennis binnen de organisatie. Het combineren van alle aanwezige kennis en expertise binnen een organisatie zorgt onder andere voor meer creatieve mogelijkheden.

Zo weet je precies van elkaar welke kennis en competenties in huis zijn, om deze vervolgens in te kunnen zetten bij vraagstukken en projecten. Dit zorgt ervoor dat minder resources van buitenaf nodig zijn en er meer onderlinge betrokkenheid ontstaat binnen de organisatie.

Bovendien is de Kennisconnector dé tool om:

✔ Kennisgroei te ondersteunen;
✔ Kennisverloop inzichtelijk te krijgen;
✔ De strategische wendbaarheid van de organisatie te monitoren;
✔ Input te leveren voor ontwikkelgesprekken.

Exclusief voor Embrace-gebruikers

Om deze demosessie te kunnen bijwonen moet je een Embrace-gebruiker zijn en lid zijn van onze Gebruikersgroep. Meld je aan via onderstaande button of via de kalender in de Gebruikersgroep.

Ben je al wel Embrace-gebruiker maar nog geen lid van onze Gebruikersgroep? Stuur dan een mail naar workspace@embracecloud.nl om lid te worden.

Ben je nog geen Embrace-gebruiker maar wel nieuwsgierig geworden naar wat wij nog meer voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan.