Inspiratiesessie Workspace Analytics Pro

Datum
12/5/22
Tijd
10:00-11:00
Locatie

Online

Tijdens deze inspiratiesessie gaan we dieper in op wat Analytics Pro is, wat het kan én waarom het voor jouw organisatie van toegevoegde waarde is.

Deze sessie is voor organisaties die nog geen gebruik maken van deze module.

Wat is Analytics Pro?

In omgevingsbeheer van het intranet van Embrace zit standaard ‘Social Analytics’. Hiermee hebben omgevingsbeheerders inzicht in een basis set aan rapportages over het gebruik en activiteiten van het intranet.

Deze informatie wordt uit de database van Social gehaald. Denk hierbij aan de activiteiten in groepen en op de tijdlijn. Echter, het dashboard van Social Analytics geeft geen inzicht in alle activiteiten op het intranet. Daarom is Analytics Pro ontwikkeld.

Met Analytics Pro verzamelen we uitgebreide informatie met behulp van Matomo over het gebruik van het intranet en krijg je inzicht in activiteit van o.a. Umbraco content, zoekopdrachten, bestanden, profielen, widgets en meer. Deze informatie hebben we verzameld in standaard rapporten die we beschikbaar stellen met de Analytics Pro module.

Exclusief voor Embrace-gebruikers

Om deze inspiratiesessie te kunnen bijwonen moet je een Embrace-gebruiker zijn en lid zijn van onze Gebruikersgroep. Meld je aan via onderstaande button of via de kalender in de Gebruikersgroep.

Ben je al wel Embrace-gebruiker maar nog geen lid van onze Gebruikersgroep? Stuur dan een mail naar workspace@embracecloud.nl om lid te worden.

Ben je nog geen Embrace-gebruiker maar wel nieuwsgierig geworden naar wat wij nog meer voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan.