Behaal intranetdoelen in 5 eenvoudige stappen

Je wil een intranet implementeren maar hebt handvatten nodig om anderen te overtuigen. Dankzij ons gratis e-book heb je dat zomaar voor elkaar.

Of je nu al een intranet hebt en je je richt op het behalen van doelen, of dat anderen nog overtuigd moeten worden van de implementatie, dit E-book is de sleutel tot succes.

Het succes van een intranet hangt af van het gebruik ervan. Als het intranet voldoet aan de behoeften van de hele organisatie - van de directie tot de verschillende afdelingen en medewerkers - zal het gebruik vanzelf toenemen. Bovendien zullen managers meer belang hechten aan het succes van het intranet wanneer het naadloos aansluit bij de bedrijfsplannen. Dit resulteert in meer steun voor intranetinitiatieven en vergroot de kans op een succesvolle implementatie. Met een brede acceptatie binnen de organisatie vergroot je de kans op succes aanzienlijk.

Als je de volgende vijf stappen hebt doorlopen, dan heb je direct een goede intranet business case én een intranetstrategie waar je u tegen zegt:

Volg de 5 stappen voor een intranet strategie en -business case

  • Stap 1: Breng de basisvoordelen van een intranet voor jouw organisatie in kaart en leer direct welke functionaliteiten die voordelen ondersteunen.
  • Stap 2: Onderzoek gebruikersdata van het huidige intranet. Ontdek hoe je een toptakenonderzoek uitvoert.
  • Stap 3: Onderzoek welke primaire bedrijfsprocessen kunnen worden verbeterd door het intranet. Hoe je dat doet staat uitvoerig beschreven.
  • Stap 4: Stel KPI’s op om de intranetdoelen te meten. We geven voorbeelden en handvatten hoe je goede KPI’s opstelt.
  • Stap 5: Schrijf op basis van voorgaande stappen je intranetstrategie. Er is een eenvoudig in te vullen template bijgevoegd.

Download het gratis E-book

Anderen overtuigen van het implementeren van een intranet of je doelen behalen van een intranet dat al live is? Download hier eenvoudig, snel en helemaal gratis het E-book. Zo zet jij échte stappen naar een effectief intranet dat het verschil maakt.

Bedankt voor het aanvragen van het e-book! Je ontvangt deze in zo snel mogelijk je e-mail.
Oeps er ging iets mis! Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.
Lees onze privacy verklaring voor meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens.