Skip to content

Samen voor het beste resultaat

We houden niet van poespas. Wel van haalbare, heldere resultaten én van aanpakken.

We inspireren en adviseren je om de Embrace software zo succesvol mogelijk in te zetten. Zo zorgen we dat onze software maximaal bijdraagt aan je doelstellingen.

Daarbij kun je rekenen op de persoonlijke begeleiding van onze consultants, die met raad en daad voor je klaar staan. Op elk moment; of je nou net klant wordt, of dat al jarenlang bent.

Wij helpen je verder

Samen brengen we in kaart wat jouw organisatie nodig heeft om de volgende stap te zetten
Implementeren

Je kunt rekenen op de bekwame begeleiding door onze consultants. Vanaf de start zorgen we voor een soepele implementatie van onze software.

Optimaliseren

We helpen je om onze software zo succesvol mogelijk in te zetten door je te inspireren met aansprekende voorbeelden en door het delen van kennis en ervaring.

Doorontwikkelen

Ook als je succesvol aan de slag bent met onze software zijn we er nog steeds voor je. We begeleiden je bij verdere ontwikkeling en betrekken je bij co-creatie trajecten.

Advies

Al even live met onze software en klaar voor de volgende stap? We helpen je bij het in kaart brengen van logische vervolgstappen. Dat doen we met onze check-ups.

Trainingen

Software tot je beschikking hebben is één ding, maar hoe maak je hier nou zo efficiënt mogelijk gebruik van?

Met onze open en in-company (gebruikers)trainingen heeft onze software geen geheimen meer voor je. Zo haal je alles uit onze software wat erin zit.

Ander vraagstuk?

Heb je hulp of ondersteuning nodig bij een ander vraagstuk? We denken graag met je mee!

Dit zeggen klanten over Embrace

"Aan de snelle en duidelijke afhandeling merk je dat de consultants van Embrace goed zijn opgeleid. De afspraken die we maken zijn altijd duidelijk en helder."
- Trivire
"Dat de consultants van Embrace zo’n positieve instelling hebben voelt voor ons erg prettig. Onze complimenten!"
- BVOWB
"De communicatie met de consultants van Embrace verloopt prettig en soepel. Ze komen afspraken na en houden ons goed op de hoogte."
- Woonstichting Groninger Huis

Nog geen klant?

We vertellen je graag meer over de dienstverlening van Embrace en onze producten.