Uitgelichte projecten binnen Embrace

Project KEI 

Project KEI staat voor Kennis en Innovatie binnen Embrace. Dit bijzondere Kennis en Innovatietraject zijn we gestart om op een vernieuwende manier te werken aan het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Verbeterde bedrijfsprocessen

Deze verbeterde bedrijfsprocessen worden ontwikkeld en verankerd in de bedrijfsfilosofie van Embrace. Iets wat van grote meerwaarde is voor een snelgroeiend en veranderd bedrijf als het onze.

De kennis vertaalt zicht concreet op de vlakken van bedrijfsstrategie, operations, HR, finance & control maar ook in samenwerking en kennisuitwisseling binnen de afdelingen. De opgedane kennis wordt aan iedereen in de organisatie overgedragen, wat moet zorgen voor een cultuurverandering die iedereen raakt.

Gratis demo aanvragen

Vraag nu een demo aan en ontdek waarom al meer dan 400+ organisaties voor Embrace hebben gekozen.

Rondleiding op maat
60 minuten
Online of fysiek

Direct contact

Liever iemand in het echt spreken? Neem dan gerust contact op met onze specialisten!

Vaak aan ons

gevraagd

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom heb ik een social intranet nodig?

Met een social intranet creëer je een plek waar je de betrokkenheid van medewerkers met je organisatie kunt stimuleren, bekendheid met de bedrijfsstrategie kunt vergroten, kennisdeling en samenwerking kunt bevorderen en werkinstructies kunt verspreiden. Zo vergroot een social intranet de verbondenheid van je collega's met elkaar én de organisatie en draagt het bij aan transparante(re) interne communicatie.

Hoe kun je online samenwerken?

Om succesvol online te kunnen samenwerken is het niet alleen belangrijk dat je over de juiste middelen beschikt, maar ook goede en duidelijke afspraken maakt over het gebruik hiervan, zeker als er overlap is in de functionaliteiten. Zo zorg je ervoor dat jij en je collega's structuur en overzicht houden, ook wanneer je weer eens op kantoor samen aan de slag gaat.

Wat is een social intranet?

Een social intranet is een digitale verzamel- en/of ontmoetingsplek voor jouw organisatie. Wat het sociaal maakt, is de interactie: in plaats van dat er alleen top-down gecommuniceerd wordt, kunnen hier alle collega's berichten plaatsen en actief deelnemen aan het intranet.