Skip to content

Microsoft 365 en Embrace: de ultieme digitale werkplek

Eén plek met alle voor jou relevante Office-documenten, afspraken, e-mails, Teams-gesprekken en profielen.
Alles op één plek

Vanuit de persoonlijke startpagina toegang tot al je Office-documenten, Outlook en 365-applicaties

SSO

Dankzij single sign-on hoef je slechts één keer in te loggen om veilig toegang te krijgen tot alle applicaties

Altijd up-to-date

Dankzij SharePoint Online werkt iedereen altijd met de meest recente versie van een document

Creëer een gebruiksvriendelijk werkplekportaal

Embrace met Microsoft 365-integratie helpt organisaties die een moderne digitale werkomgeving willen inrichten. Door één gebruiksvriendelijk social werkplekportaal te bieden, verminderen we de complexiteit en verhogen we de acceptatie door medewerkers. Medewerkers kunnen binnen Embrace Social direct aan de slag met het bewerken en samenwerken in al hun Office-documenten. Daarnaast zijn ze altijd op de hoogte van hun afspraken en e-mails.

Microsoft 365 en Embrace applicaties

Maak van Embrace een ‘one-stop-shop’

Met de Microsoft 365-integratie maak je van Embrace Social een one-stop-shop. Zo kun je direct aan de slag met het samen bewerken van documenten. Verder vind je met behulp van de Outlook-widget je agenda en je e-mails terug op de persoonlijke startpagina. Check of je collega beschikbaar is en start direct een Microsoft Teams-gesprek vanuit Embrace. 

Office Online en OneDrive

Met behulp van Sharepoint Online is het mogelijk om websites en documenten met Embrace-groepen te verbinden. De Microsoft Graph API zorgt ervoor dat documenten in realtime in SharePoint Online worden aangemaakt. Zo kun je deze te allen tijde raadplegen en bewerken. Iedereen werkt daardoor met de meest recente versie. Ook de bestanden uit (je persoonlijke) OneDrive zijn direct toegankelijk. 

Slechts één keer inloggen met single sign-on

Log via single sign-on (Azure OpenID Connect) één keer in voor al je Office 365 en andere OpenID applicaties. De authenticatie verloopt via Azure AD authentication. Niet alleen medewerkers kunnen inloggen, maar Embrace biedt ook ondersteuning voor gastgebruikers. Alle Embrace profielen worden bovendien gesynchroniseerd met de profielen in Azure AD.  

Werk eenvoudig samen in groepen

Dankzij de naadloze integratie met Microsoft 365 Groups worden documenten, die binnen Embrace worden opgeslagen of bewerkt, direct opgeslagen in Microsoft 365. Hierdoor werkt iedereen binnen de groep altijd met de meest recente versie. Ook voor gebruikersbeheer is Microsoft 365 leidend. Groepen zijn te benaderen binnen de verschillende Office-applicaties en SharePoint. 

Integreer met andere applicaties

Maak je digitale werkplekportaal compleet door Embrace niet alleen met Microsoft 365 te integrerenmaar ook met diverse andere applicaties. Bijvoorbeeld met Liquit. Met Liquit open je zo al je applicaties direct vanuit Embrace. Hier gaan we dieper in op de Liquit-integratie. Met de add-ons van Embrace, zoals de Kennisconnector, het Innovatieplatform en Multi-Label beschikt jullie organisatie over een volwaardige digitale werkomgeving. 

De implementatie van de koppeling met Microsoft 365

Meerdere Embrace Social-klanten maken inmiddels gebruik van de integratie met Microsoft 365. In samenwerking met jullie bestaande IT-partners – of met onze partners, zoals RAM Infotechnology en Pink Elephant – kunnen wij de integratie met Microsoft 365 ook snel binnen jullie social intranet implementeren.

De techniek achter Microsoft 365 en Embrace

Benieuwd naar de techniek achter de Microsoft 365-integratie? 

Microsoft 365 Brochure

Benieuwd hoe je met behulp van de Microsoft 365-integratie in Embrace de stap zet naar een overzichtelijk, digitaal werkplekportaal? Download dan nu de brochure.

Microsoft-brochure
Veel mensen ervaren Microsoft 365 als een oerwoud aan applicaties die allemaal verschillend werken. In Embrace blijf je binnen dezelfde intuïtieve omgeving werken, zonder allemaal verschillende vensters te moeten openen. Met onze Microsoft 365-integratie maken we de cloud-based apps van Microsoft nog toegankelijker.

Download de Microsoft 365 brochure