Skip to content

Samen kunnen we nog meer

Met ons social Intranet – Embrace Workspace – laten wij (internationale) organisaties slimmer samenwerken. Ook wij werken graag slim samen. Niet alleen met elkaar, maar ook met onze partners. Samen zorgen we voor de beste ervaring voor de eindgebruiker.

Digitale werkplek

Samen met onze service providers zijn wij het gezicht van de digitale transformatie. Zet met ons de stap naar een digitale werkplek.

Embrace <3 integraties

Het applicatielandschap is zeer divers. Wij integreren applicaties zo dat ze naadloos aansluiten op het intranet.

Kennispartners

Wij hebben de nodige kennis, maar we weten zeker niet alles. Door kennis uit te wisselen zorgen we voor een winnende combinatie.

Embrace: Digitale Werkplek

Door onze service-partners wordt Embrace Workspace ingezet als het gezicht van de moderne digitale werkplek. Het social intranet dient als basis om collega’s, kennis en informatie te vinden.

Daarnaast biedt Workspace een centrale toegang tot Microsoft 365, on-premise en legacy (Liquit) en andere cloud werkapplicaties. Het digitaal werkplekportaal van Embrace is zodoende hét startpunt van de werkdag.

Profiteer van onze werkplekpartners

Integreer en creëer

Samen met onze integratiepartners zorgen we voor structuur in het digitale landschap. Wij leggen de lat hoger dan enkel inloggen met single-sign-on (SSO). Wij ontsluiten informatie en creëren één overzichtelijk werkplekportaal.

Bij deze integraties moet je denken aan geïntegreerde koppelingen met onder andere Microsoft 365 en SharePoint, TOPdesk, Liquit, MY-LEX, Zenya en Vilans.

Kennis = Kracht

Kennispartners

Op weg naar de digitale transformatie van de werkplek werken wij samen met toonaangevende kennispartners.

Stichting Accesibility

Door samen te werken met Stichting Accesibility zorgen we ervoor dat onze producten voor iedereen goed digitaal toegankelijk zijn (volgens de WCAG 2.1-richtlijnen).

Zerocopter

Ethische hackersclub Zerocopter is continu op zoek naar mogelijke imperfecties in onze software. Wel zo veilig.

Niet gebonden aan grenzen

We zijn niet gebonden aan grenzen, maar helpen samen met onze partners ook organisaties in onder andere België, Duitsland en Engeland. Een greep uit organisaties die Embrace internationaal gebruiken:

Een professionele partner

Met Embrace tref je een professionele en ervaren organisatie. Zowel partners als de eindgebruiker profiteren van onze kennis waar het gaat om het creëren van de digitale werkplek.

Microsoft Partner

Wij zijn erkend Microsoft Partner. Je kunt ervan uitgaan dat onze kennis van Microsoft altijd up-to-date is.

Denkleiders in de branche

Embrace is in Nederland marktleider op het gebied van social intranet en digitale werkplekken voor de zorg, overheid, woningbouwcorporaties en zakelijke markt.

Nog geen partner?

Maar wel benieuwd naar de mogelijkheden om werkplek, kennis- of integratiepartner van Embrace te worden?
Neem vrijblijvend contact op met onze partnermanager.