Skip to content

Digitale overheid,
digitale werkplek

Embrace is de digitale werkplek voor professionals binnen de overheid. Het biedt de mogelijkheid om online samen te werken, om kennis te delen en om documenten op een overzichtelijke manier te beheren.

Over grenzen

Werk samen met professionals van binnen of buiten de overheid, binnen of buiten jouw organisatie.

Samenwerken 365

Werk samen in groepen en beheer en bewerk eenvoudig documenten, alleen of met collega’s samen.

Kennis

Verbind de juiste mensen met de juiste kennis binnen de organisatie. Match vraag en antwoord.

Embrace Overheid

Integraal samenwerken over grenzen

Projectgroepen
Maak een groep aan voor je multidisciplinaire team. Met mensen van binnen of buiten de organisatie. Beheer alle informatie, communicatie en documenten op één plek.
Zaakgericht werken
Met behulp van het social intranet kun je doelgericht binnen een groep aan een zaak werken. Alle benodigde informatie is voor de deelnemers op één plek – binnen een groep bijvoorbeeld – te vinden. Daarnaast is dit de plek om de voortgang te bewaken en bij updates deze te communiceren.
Kennisbank
In de kennisbank bevindt zich alle informatie omtrent de organisatie, processen en projecten. Iedere medewerker zal zich snel kunnen inlezen in de voor hem of haar relevante documentatie.

Faciliteer netwerksamenwerking

Faciliteer netwerk-samenwerking

Het e-book ‘Een social intranet voor de overheidsprofessional’ vertelt je meer over een samenwerkingsplatform bij gemeenten via klantcases, achtergrondartikelen en data over hoe een samenwerkingsplatform in de praktijk gebruikt wordt.

Uitvoeringsorganisatie Duo+ zet zich in voor de dienstverlening van de gemeentes Ouder-Amstel, Diemen en Uithoorn. Voor de 1.000 medewerkers van…

Stel je voor: hele waslijsten aan applicatie-icoontjes. Scrollen, scrollen en nog eens scrollen omdat het gros ervan niet relevant is…

Microsoft Office 365 is een veelzijdig pakket. Gekoppeld aan een social intranet heb je er als organisatie goud mee in…

De Omgevingsdienst Groningen (ODG) werkt sinds het voorjaar van 2020 met hun social intranet. We spraken met Elze Elzes en…

De Omgevingsdienst Regio Nijmegen heeft sinds 2014 een social intranet. Wat is er in die tijd veranderd? En hoe zorgt…

Iedereen beschikt over relevante input op het gebied van kennis, ideeën en ervaring. Input waarmee je, als je die met…

400+ organisaties werken dagelijks met Embrace

Samenwerken met Microsoft 365

Integreer jouw Teams
De integratie tussen Microsoft Teams en Embrace zorgt ervoor dat je direct vanuit het social intranet een gesprek met je collega kunt starten.
Sharepoint
Met Sharepoint deel je eenvoudig Microsoft 365-documenten met je groep. Zo werkt iedereen altijd met de nieuwste versie of de laatste analyse.

Uitbreidbaar, thematisch en flexibel

Match vraag en antwoord
Stel een vraag binnen een groep of op de tijdlijn van de organisatie en ontvang het juiste antwoord. Het meest behulpzame antwoord kun jij vervolgens markeren als het ‘beste antwoord’.
Kennisconnector
Met de kennisconnector-module vind je snel mensen in de organisatie met bepaalde kennis of vaardigheden. Ken vaardigheden toe aan collega’s die het verdienen. Weet welke kennis je in huis hebt en waar de organisatie moet bij schalen of opleiden.
Weten en regelen
Alle kennis met betrekking tot de organisatie en de manier waarop processen verlopen is centraal vindbaar.
Embrace Overheid

Veilig en toegankelijk

Digitale toegankelijkheid
Uiteraard is ons social intranet volledig A11Y compliant. Wij vinden dat Embrace toegankelijk moet zijn voor iedereen.
Op kantoor of onderweg
Embrace Social is toegankelijk via zowel desktop, tablet als mobiel. Medewerkers kunnen dan ook waar en wanneer zij dat willen via het social intranet samenwerken en informatie opvragen.
Eén keer inloggen
Dankzij single sign-on hoeven medewerkers slechts één keer in te loggen om gebruik te maken van het intranet en van alle gekoppelde applicaties. Wel zo gemakkelijk.

Dit zeggen klanten over Embrace

"Bij Embrace denken ze echt mee, heel fijn. Hun antwoorden zijn goed én snel en het updateproces verloopt ook nog eens super."
- Gemeente Wageningen
"We zijn heel tevreden over hoe snel en duidelijk Embrace communiceert en over de gebruiks-vriendelijkheid van hun software."
- Omgevingsdienst Rivierenland
"Het social intranet van Embrace is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bovendien voelt hun positieve instelling naar hun klanten toe erg prettig."
- BVOWB

De kracht van Embrace zelf ervaren?

Ontdek hoe Embrace jullie organisatie slimmer laat (samen)werken.