Training Communitymanagement

Datum
24/3/22
Tijd
13:00-16:30
Locatie

Online

Waar loop je tegenaan als je een online community start? Hoe activeer je mensen op je social intranet en hoe houd je ze aangehaakt en betrokken? Hoe kun je berichten modereren? En wat kun je doen om gebruik te stimuleren? Kortom: hoe maak je van jouw sociaal intranet een blijvend succes?

Dit, en meer, is onderdeel van onze praktische training Communitymanagement. Tijdens deze online sessie ontvang je concrete handvatten waarmee je als intranetbeheerder direct aan de slag kunt.

Komt deze datum je niet uit? Of wil je graag met een groepje collega’s deze training volgen? Dan is onze in-company training in communitymanagement misschien wel wat voor jou!

Exclusief voor Embrace-gebruikers

Om deze training te kunnen volgen moet je een Embrace-gebruiker zijn en lid zijn van onze Gebruikersgroep. Meld je uiterlijk donderdag 17 maart aan via onderstaande button of via de kalender in de Gebruikersgroep.

Ben je al wel Embrace-gebruiker maar nog geen lid van onze Gebruikersgroep? Stuur dan een mail naar workspace@embracecloud.nl om lid te worden.

Ben je nog geen Embrace-gebruiker maar wel nieuwsgierig geworden naar wat wij nog meer voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan.

Over de trainer

Sanne de Haan

Als communicatieadviseur heeft Sanne jarenlange ervaring in veranderende organisaties. Als consultant bij Embrace ondersteunt ze sinds 2017 organisaties door heel Nederland bij de implementatie van een sociaal intranet.

Daarbij richt ze zich op het technisch goed neerzetten van de omgeving en de inrichting ervan en legt ze graag de focus op de adoptie en communicatie over het platform. “Zo faciliteert het intranet medewerkers optimaal in het eenvoudiger, efficiënter en leuker maken van hun werkdag!”