Een digitale werkplek voor dienstverleners

Alles over een social intranet in de zorg via klantcases, gebruikersonderzoeken, achtergrondartikelen en een onderzoekscase.

In dit e-book ontdek je het antwoord op vragen zoals:

  • Hoe de digital workspace email vervangt als primair communicatiemiddel
  • Hoe Embrace binnen de zakelijke markt wordt gebruikt
  • Hoe je een intranet business case maakt met 4 praktische tips
  • Waarom social onmisbaar is in jouw organisatie
  • Hoe een digital workspace kennisdeling en verbinding faciliteert
  • Hoe andere organisaties de digital workspace hebben geïmplementeerd

Door de digitale revolutie zijn de eerder zo vanzelfsprekende processen niet meer zo evident. Medewerkers willen hun mening geven, (potentiële) klanten zoeken je via het web voordat zij bellen en ondanks dat je vele systemen hebt voor administratie en registratie, wordt niet alles gebruikt of werkt niet alles naar behoren. Je zoekt een oplossing om al deze vraagstukken te tackelen. Een oplossing waarmee je makkelijk kan kennisdelen, communiceren en samenwerken.

Het e-book ‘De digitale werkplek voor dienstverleners’ vertelt je meer over een digitale werkplek bij bedrijven via klantcases, achtergrondartikelen en data over hoe een social intranet in de praktijk gebruikt wordt. Lees verder over de intranet business case van De Friesland Zorgverzekeraar en hoe zij in vier weken een social intranet implementeerden in een Microsoft gedreven organisatie, hoe het intranet zorgt voor minder email bij organisatieadviesbureau Rijnconsult en hoe Plegt-Vos in de traditionele bouwsector toch op een innovatieve wijze medewerkers weet te verbinden.

Download het gratis E-book

Anderen overtuigen van het implementeren van een intranet of je doelen behalen van een intranet dat al live is? Download hier eenvoudig, snel en helemaal gratis het E-book. Zo zet jij échte stappen naar een effectief intranet dat het verschil maakt.

Bedankt voor het aanvragen van het e-book! Je ontvangt deze in zo snel mogelijk je e-mail.
Oeps er ging iets mis! Probeer het later nog eens of neem contact met ons op.
Lees onze privacy verklaring voor meer informatie over het verwerken van persoonsgegevens.