Skip to content

Al jouw applicaties openen vanuit Embrace?

Met Liquit verander je het social intranet in een digitale werkomgeving.

Start al je applicaties vanuit Embrace

Met Liquit transformeer je Embrace Workspace tot een waar werkplekportaal. Alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te voeren is hiermee toegankelijk vanuit één plek. Met Liquit open je namelijk alle applicaties die je voor het werk gebruikt vanuit de persoonlijke startpagina op Embrace.

Icon05

Voordelen Liquit

– Met één klik bij al je applicaties

– Door single sign-on niet meer inloggen bij allerlei verschillende systemen

– Alles gefaciliteerd op één plek

– Makkelijker voor alle werknemers

Toegang tot welke applicaties?

Met Liquit ontsluit je alle applicaties die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Het combineert alle applicaties in één scherm, in één widget, die met één klik te openen is. Het biedt toegang tot applicaties:

– die online gebruikt worden (als SaaS)

– die draaien op het netwerk van de organisatie

– die geïnstalleerd zijn op het apparaat van de gebruiker

Quote uit klantcase ZuidOostZorg

‘We wilden graag naar een situatie waarin medewerkers vanuit hun functie en vanuit hun werklocatie gefaciliteerd worden. Een omgeving waar ze vinden wat ze nodig hebben. Liquit is daar perfect voor. Het biedt medewerkers op basis van hun profiel de applicaties aan die ze nodig hebben voor het uitvoeren van hun werk.’

  • Tjeerd van der Schaaf – Informatiemanager

Implementatie Liquit in Embrace

Meerdere (zorg-) organisaties maken inmiddels gebruik van Liquit in Embrace. Applicaties, zoals Vilans, Iprova en ECD’s (en nog vele meer) zijn hierdoor snel en eenvoudig te bereiken. In samenwerking met meerdere partners kunnen wij Liquit ook snel binnen jullie social intranet implementeren.

Klantcase ZuidOostZorg

Ben je benieuwd hoe ZuidOostZorg met behulp van Liquit de stap heeft gezet naar een digitale werkomgeving? Download dan nu de klantcase.

Hierin kom je onder meer te weten over de beweegredenen van ZuidOostZorg, hoe zij tot de keuze zijn gekomen voor Liquit (en Embrace), wat de voordelen zijn van Liquit x Embrace en hoe medewerkers deze combinatie in de praktijk ervaren.

Download klantcase ZuidOostZorg