Digital Workspace Event 2022

Datum
10/11/22
Tijd
09:00-16:00
Locatie

Jaarbeurs Utrecht

HÉT EVENT OVER
Employee experience, technology & platforms en strategy & performance

De werkvloer van nu is hybride en draait om werkgeluk en eigen verantwoordelijkheid. Door de krapte op de arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit om hierin onderscheidend te zijn. Hoe creëer je de juiste, digitale omstandigheden voor de beste employee (en team) experience? Eentje waarin mensen super vitaal en gemotiveerd kunnen werken, en de regie hebben over hun eigen ontwikkeling.

Tijdens de 5e editie van deze jaarlijkse conferentie ligt de focus op het nieuwe werken en samenwerken. Met volop aandacht voor technologie en HR als facilitator van een nieuwe werkcultuur, waarin de mens centraal staat. Leer van de cases en ervaringen van organisaties die je voorgingen en hoor meer over de meest urgente uitdagingen van de digitale werkomgeving.

Ontdek ook met welke communicatie- en samenwerkingsplatformen je het beste aan de slag kunt en hoe je de medewerker niet alleen centraal stelt, maar ook in staat stelt om het digitale landschap maximaal te benutten. Op donderdag 10 november 2022 in Jaarbeurs Utrecht.

Embrace is ook van de partij! Kom bij onze stand langs en we praten je bij over de laatste ontwikkelingen.

Als trotse partner van Frankwatching mogen we jou maar liefst €40 korting geven. Meld je nu aan en reserveer je ticket voor slechts €99 (i.p.v. €139):