9 april 2024: De Walvis - Nationaal Congres Online Verbinding

Datum
9/4/24
Tijd
8.45 – 16.25 uur
Locatie

Postillion Hotel & Convention Centre, Bunnik

Meld je direct aan voor het congres

De afgelopen jaren zijn er talloze online tools voor interne communicatie beschikbaar gesteld aan medewerkers. Deze omvatten onder andere sociaal intranet, digitale werkplekken en Microsoft 365-apps zoals Teams. Echter, bij de implementatie van deze tools staat vaak de technologie centraal in plaats van de mens. Dit congres richt zich op een alternatieve benadering, waarbij de focus ligt op het centraal stellen van medewerkers. Het doel is om hen weer op één lijn te krijgen, zodat ze met plezier hun werk doen en een sterke verbondenheid voelen met de organisatie.

Namens Embrace vertelt Esmée Burger-Coors van rechtsbijstandsverzekeraar ARAG over hoe het sociaal intranet wordt gebruikt voor het vergroten van verbinding en betrokkenheid binnen de organisatie.

“Collega’s voelen zich verbonden met elkaar”, benadrukt Esmée, “maar weten ook waar andere afdelingen voor staan en mee bezig zijn. Als collega’s de strategie van een organisatie kennen en weten waar het bedrijf naartoe wil, dan draag je bij aan meer binding en betrokkenheid.”

In deze presentatie zal Esmée uitleggen hoe je op een gestructureerde, inspirerende en toch luchtige wijze collega’s kunt betrekken bij de strategie van een organisatie. Ze zal deze benadering ondersteunen met relevante data uit analytics en grondig onderzoek.

Over De Walvis – Nationaal Congres Online Verbinding

Het Nationaal Congres Online verbinding wordt georganiseerd door Communicatiebureau De Walvis. Sinds 2013 heeft dit bureau al 30 bijeenkomsten georganiseerd over intranet en de digitale werklplek.

Een voorbeeld is Hét Nationaal Intranetsymposium dat zo’n 120 deelnemers trok. De Walvis is onafhankelijk en niet gelieerd aan een softwareleverancier.

Het Nationaal Congres Online verbinding is uitermate geschikt voor professionals die betrokken zijn bij het intranet, de digitale werkplek of andere vormen van online verbinding. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om communicatieadviseurs, HR-managers en IT’ers.

Zes redenen om erbij te zijn

✅ Praktijkgericht en actueel
✅ Eerlijke verhalen
✅ Veel keuzemogelijkheden
✅ Laatste trends
✅ Compact programma
✅ Geen doorverkoop van persoonsgegevens

Aanmelden

Wie zich uiterlijk 19 maart aanmeldt, profiteert van 75 euro korting. Je betaalt dan slechts 390 euro per persoon.

Aantrekkelijke staffelkorting

Meld je je met meerdere personen aan? Dan profiteer je daarnaast van aantrekkelijke staffelkorting.
– 2 of 3 personen betalen per persoon nu slechts 320 euro
– Meer dan 3 personen betalen per persoon nu slechts 290 euro

Alle bedragen zijn ex. btw. Goed om te weten: de gegevens van je aanmelding worden niet doorgespeeld aan sponsors of andere partijen. Deze organisaties gaan je dus niet ongevraagd mailen of bellen.

Organisatie

Het symposium wordt georganiseerd door communicatiebureau De Walvis. Dit bureau organiseert events over intranet en de digitale werkplek en is volledig onafhankelijk.