8 maart 2022: Ziekenhuis inspiratiesessie

Datum
8/3/22
Tijd
10:00-15:00
Locatie

Online

Op veler verzoek organiseren we weer een ziekenhuis inspiratiesessie.

Tijdens deze inspiratiesessie brengen wij onze zorgklanten met elkaar in contact om ervaringen uit te wisselen, best practices te delen, vraagstukken te bespreken en wat verder ter tafel komt. Het is eigenlijk een dag speciaal voor onze zorgklanten.

Inhoud inspiratiesessie

Wij nemen jullie graag mee in wat wij zien gebeuren in de zorg en met name de ontwikkelingen waar vele ziekenhuizen zich in bevinden; de digitale transformatie met vraagstukken zoals:

  • hoe zet ik Microsoft365 in voor mijn organisatie?
  • hosting van on premise naar de cloud, hoe gaat dat in zijn werk?

Natuurlijk is er ook alle ruimte voor het inbrengen van vragen en ideeën, want de deelnemers bepalen uiteindelijk de agenda.

Exclusief voor Embrace-gebruikers

Om deze inspiratiesessie te kunnen bijwonen moet je een Embrace-gebruiker zijn, actief zijn in de zorg en lid zijn van onze Gebruikersgroep. Meld je uiterlijk maandag 7 maart aan via onderstaande button of via de kalender in de Gebruikersgroep.

Ben je al wel Embrace-gebruiker maar nog geen lid van onze Gebruikersgroep? Stuur dan een mail naar workspace@embracecloud.nl om lid te worden.

Ben je nog geen Embrace-gebruiker maar wel nieuwsgierig geworden naar wat wij nog meer voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan.