21 april 2022: Zorgfestivalronde – Technologie in de zorg

Datum
21/4/22
Tijd
12:00-17:00
Locatie

Enschede

De inzet van technologie in de zorg bepaalt de toekomstige fitheid van je zorgorganisatie. De druk op de zorg neemt de komende jaren alleen maar toe. Slim gebruik van digitale hulpmiddelen kan je helpen deze druk aan te kunnen. Zorgtechnologie helpt nu al bij diagnose, preventie, bewaking, behandeling of verlichting van ziekten. En er is nog veel meer mogelijk in de toekomst.

Technologische innovaties schieten als paddenstoelen uit de grond en ook in de zorg biedt dat tal van mogelijkheden. Tijdens het Zorgfestival op 21 april 2022 in Enschede ligt daarop de nadruk. Laat je dagelijkse werkzaamheden eens een half dagje liggen en gebruik die tijd om je tijdens deze Zorgfestivalronde te laten inspireren.

Trendwatcher Jarno Duursma neemt je mee in wat er in de markt gebeurt en waar hij de trends naartoe ziet gaan. Een topcoach van de Jumbo-Visma wielrenploeg vertelt je hoe Data Science in de topsport wordt ingezet. Laat je inspireren door praktische voorbeelden van slimme zorgtechnologie die zorgprofessionals nu al ondersteunen en ontlasten in hun dagelijks werk. En denk mee over nieuwe mogelijkheden die de zorg écht kunnen ontlasten.

Programma

12.00: Inloop met lunch

13.00: Opening

13.05: TedX talk van trendwatcher Jarno Duursma

14.05: Data science in de topsport

14.45: Koffiepauze

15.00: Deep dive DataScience in de zorg; praktische workshops voor de VVT & GHZ.

16.00: Tinkertime met Julian; think different, think big!

16.30: Afsluiting

Aanmelden

Deelname aan het Zorgfestival is kosteloos. Schrijf je in via onderstaande button en je ontvangt een bevestiging via e-mail van het Zorgfestival.