13-15 juni 2023: Vastgoedbeurs PROVADA

Datum
13/6/23
Tijd
Locatie

RAI, Amsterdam

Embrace The Human Cloud staat 13 t/m 15 juni samen met Aareon op de vastgoedbeurs PROVADA in de RAI van Amsterdam.

Op woensdag 14 en donderdag 15 juni geeft Jelte Korf een presentatie op de stand bij Aareon over omnichannel klantcontact: hoe organiseer je operational excellence en verhoog je tegelijkertijd de waarde van je dienstverlening?

24/7 klantcontact en selfservice

Embrace is sinds 17 maart onderdeel van Aareon NL. Daardoor ontstaat een unieke propositie en kun je vanaf nu communicatie met je huurders end-to-end automatiseren.

Embrace Customers maakt omnichannel klantcontact mogelijk. Via chat(bot), WhatsApp, Facebook Messenger, telefoon of e-mail sta je als property manager 24/7 in contact met je klanten. Daarnaast heb je door de slimme CRM-software altijd een 360-graden klantbeeld en heb je alle informatie binnen een muisklik in één overzicht.

Ook kun je met Embrace Customers je (aanstaande) huurders de vrijheid geven om zelf hun zaken te regelen op een moment dat hen uitkomt. Zo kunnen ze in het huurdersportaal online en digitaal huurcontracten ondertekenen, reparatieverzoeken indienen en volgen en nog veel meer. Door zulke repeterende taken te automatiseren verklein je de kans op fouten en bespaar je tijd. Deze online selfservice kun je koppelen aan REMS van Aareon.

“Door repeterende taken te automatiseren verklein je de kans op fouten en bespaar je tijd. Daarmee verhoog je de waarde van je dienstverlening.”

Jelte Korf, Business Development Manager bij Embrace

Over Jelte Korf

Jelte Korf, Business Development Manager bij Embrace The Human Cloud

Jelte Korf is Business Development Manager bij Embrace, waar hij nieuwe afzetmarkten verkent voor onze softwareoplossingen.

Jelte staat op het punt af te studeren voor zijn studie bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn opleiding heeft hij zich met name gespecialiseerd in bedrijfsstrategie, strategische besluitvorming en management consulting.

Over PROVADA

De PROVADA is dé vastgoedbeurs van Nederland. Met ruim 200 exposanten uit de vastgoedsector – van projectontwikkelaars, beleggers, bouwers, architecten tot aan financiers, adviseurs, makelaars en woningcorporaties – en meer dan 70 gemeenten, provincies en het Rijk is de publieke sector goed vertegenwoordigd op deze vastgoedbeurs waar de publiek-private verbinding centraal staat in de programmering.

Om de CO2-uitstoot van het evenement te compenseren, heeft PROVADA zich in 2021 aangesloten bij Trees for all. Zij steunen het Vastgoedbos met een vaste bijdrage. Daarnaast planten ze dit jaar voor elke spreker een extra boom. Met circa 300 sprekers dragen ze zo allemaal een boompje bij.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor PROVADA 2023 via hun website. Alle entreekaarten zijn geldig voor 3 dagen.

Het aanmeldproces kost je slechts enkele minuten. Bij de registratie word je gevraagd een digitale pasfoto te uploaden (verplicht). Na het aanmelden ontvang je je toegangsbadge per mail.