Basiscursus Embrace

Datum
12/4/22
Tijd
13:00-16:00
Locatie

Online

Soms zien wij bij klanten dat Embrace wordt ingezet op een manier waarop lang niet alles eruit wordt gehaald. Dit komt vaak door wisselingen binnen organisaties, geen goede overdracht en “mijn voorganger deed het ook altijd zo en ik wist niet dat dit de mogelijkheden waren”. Het nemen van olifantenpaden dus. Dit is jammer, want hierdoor gaat best veel informatie en kennis verloren.

Daarom bieden wij speciaal voor deze organisaties deze basiscursus aan. Dit is een training waarin alle basiskennis wordt gedeeld, speciaal voor die organisaties die het gevoel hebben het nét niet helemaal onder de knie te hebben. Bijvoorbeeld als je niet goed weet hoe je een header kan vervangen, hoe je widgets kan gebruiken, welke widgets er zijn en meer van dat soort zaken.

Komt deze datum je niet uit? Of wil je graag met een groepje collega’s deze training volgen? Dan is onze in-company training in de basis van Embrace Workspace misschien wel wat voor jou!

Exclusief voor Embrace-gebruikers

Om deze basiscursus te kunnen volgen moet je een Embrace-gebruiker zijn en lid zijn van onze Gebruikersgroep. Meld je aan via onderstaande button of via de kalender in de Gebruikersgroep.

Ben je al wel Embrace-gebruiker maar nog geen lid van onze Gebruikersgroep? Stuur dan een mail naar workspace@embracecloud.nl om lid te worden.

Ben je nog geen Embrace-gebruiker maar wel nieuwsgierig geworden naar wat wij nog meer voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan.

Over de trainer

Sidney Poulissen

Sidney is sinds november 2019 consultant bij Embrace. Hiervoor is hij drieënhalf jaar applicatie- en functioneel beheerder van Embrace geweest bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Tijdens de training neemt Sidney je mee in de ins en outs van Embrace Workspace.